Spotter.w.m píše:O.K.
Mám tú istú barevnú kombináciu, ale nie tak nablízkané... ..Za mňa
Spotter.w.m píše:O.K.
Spotter.w.m píše:A co máš za rok? Já mám 98 a tahle barevná kombinace není 98 rok pokuď se nepleteu, ale už jsem viděl asi 4 stejně barevný a taky byly 98 rok tak jsem z toho jelen . Jak to teda je je tohle skládačka asi jo ne?
Spotter.w.m píše:Tak jsem to poplet mám rok podle toho vinka taky 97 ale první registraci mám až 5. měsíc 98
vozidlo typ RD 08 a motor RD 02E tak to mám asi jako ty? Akorát ta barevná kombinace mi naskočila a má být žlutá.
Wáca píše:ta váha u mě nehraje takovou roli, s NX jsem najezdil v terenu hodně a v pohodě měřim 195cm, važim 100kg 2x týdně posilka a 3x týdně trening takže v pohodě.
Kámoš má XRV je asi o dvě hlavy menší a v terenu mu sestačim ani kdybych se pos*al, řikal že na ní má nalítáno už přes 60tis km, samozdřejmě že když se jedem projet tak taky se vymele a nemůže to někdy zvednout, kor když jsou kola do stavu, to je potom pakárna,ale když vidim co ta motorka všechno vydržela, vyjela tak mam jasno, ne:lol:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků