Zdravím,
To se takhle jednou čerstvě po přestěhování se z "velkoměsta" student potřebuje z vesnice dostat taky někam jinam, než ke kravínu nebo na náves. Plechovku by se svým rozpočtem nejspíš neutáhl, a tak se z 22-letého studenta stal motorkář. Ba co víc, majitel Dominatora!
Stroj jsem vybíral poměrně dlouho. Vzhledem ke zkušenostem a malému řidičáku, byl výběr celkem omezený. Na silnici mě to až tak moc netáhne, nechtěl jsem, aby mě bolely záda, potřeboval jsem něco nenáročného (asi vypadlo KLR) a tak se do nejužšího výběru dostal Freewind a Dominator. Myslím si, že jsem udělal dobře, už jen kvůli tomu mločímu výrazu u Sůzy .
Od podzimu mi tak stojí v garáži nádherné NX a i přesto, že mám z pojistky vyjmuty zimní měsíce, několikrát jsem ho už po polích prohnal. Už aby byl březen . Zatím považuji za největší nedostatek to, že se špatně dá udržet v čistotě . Doufám, že mě Honda nezklame a zažijeme spolu mnoho šťastných kilometrů.
P.S.: Budu rád za každou projížďku a kdyby byl někdo náhodou z okolí Jičína a vůbec Českého ráje, určitě bych nepohrdl vyjížďkou po místech, která neznám .