v čem na dominu jezdite?

Sem přijde všechno, na co neexistuje žádná rubrika.

Re: v čem na dominu jezdite?

Příspěvekod tpekk » pátek 12 únor 2010, 15:07

Ja jezdim v nazran bunda i kalhoty komplet cena 5000kc.boty Styl Martin cena 4000kc.docela pohoda,ale jeste jsem nezmok ,tak nevim,ale neprofukne.
tpekk

Příspěvekod pepiv » pondělí 08 březen 2010, 18:43

Tak zase oživuju starý vlákno...
Nemáte někdo zkušenost nebo info - z doslechu o oblečení od Lookwell. Konkrétně vyrábí bundu Endeavour. Ta by měla být něco úplně jinýho než statní oblečení. Je to systém 3v1,tzn. membrána je taky vyhoditelná :_OK:
Ostatní nepromoky jiných značek jsou všechny s pevnou, zabudovanou membránou :_NO: a tedy přes léto zapařený fóliovník. Větrací otvory to mají kompenzovat, ale nejsem jist (aby mě to fučelo a chladilo jen na 2/4 bodech a zbytek se taky pařil.. :?
http://www.lookwell.cz/produkty/unisex/endeavour-bunda/
pepiv

Příspěvekod kozzy » pondělí 08 březen 2010, 21:46

pepiv píše:Nemáte někdo zkušenost nebo info - z doslechu o oblečení od Lookwell.
http://www.lookwell.cz/produkty/unisex/endeavour-bunda/

Já lookwell znám a dokonce ho i jezdím. Konkrétně tuhle bundu: http://www.lookwell.cz/produkty/unisex/quest/ a můžu říct, že větracích otvorů má hafo. Kolikrát nevíš jestli lezeš do kapsy, nebo si našel další větrací otvor,ale fakt fungujou. Třeba při večerním návratu domů, rád otvory zavírám abych neklepal kosu.Proti dešti teda neni nic moc, hlavně s otevřenejma větrákama. Nepromoky sice nevozím a vždycky sem dojel, ale pláštěnka to rozhodně není.Ale která textilní bunda je? Protektory mám taky vyndaný a vozím samostatný chrániče.Přesto naprostá spokojenost :_OK:
Jinak lookwell je celkem známej výborným poměrem kvalita/cena.Konkrétně tu bundu co sis vybral neznám, takže nemohu dát fundovanou radu. Ale bejt tebou, tak za ty prachy si radši pořídím 2 bundy.Kór když už jednu,spíš do zimy, máš. Bych pořídil ještě jednu letní + něco pod ní, případně nějaký nepromoky. Můžeš to vzájemně kombinovat a ještě ušetříš nějaký rupie na benzín.
kozzy

Obrázky: 18

Příspěvekod Wáca » pondělí 08 březen 2010, 22:35

já na léto plánuju koupit MX košily +dres a MX kalhoty, protože v těch hadrech co mam to je v létě k nevydržení v tom vedru :_bad:
Wáca

Obrázky: 0

Příspěvekod pepiv » úterý 09 březen 2010, 16:42

Tak už jsem zas o trochu chytřejší. Jestli se říká, že na určitých věcech by se šetřit nemělo, platí to jistě o moto hadrech. Ne, nemám prachy na vyhazování,mám ale trpké zkušenosti a stejnou chybu dvakrát neudělám. Patřím k těm, kteří se dost potí a proto si už nikdy nekoupím "levnější" oblečení s všitou klimamembránou a neprodyšnou vnější vrstvou. Nejdu ani do vylepšených systémů na stejné bázi (vybavených větracími kapsami), tzn. Panada, Nazran a spol. ...slavná Reissa je pro enduristu v létě taky jen igelit!
Jediný, co budu zvažovat je beďto lehký motokomplet od Geneze (5 tisíc Kč), který má skutečně účinnou ventilaci a dále dvě varianty: komplet Endeavour od LOOKWELL (cca 10 tis.) a nebo Ecuador Sahara od GERMAS (8,5 tis.).
Barevně a desingově pravda tyto nejsou nic pro oko (obecně malý výběr), zato by měly být skutečně funkční. Obojí má vyhoditelnou klimamembránu.
Pokud někdo máto zkušenost nebo radu ohledně těchto nebo podobných funkčních hadrů, prosím napište!
pepiv

Příspěvekod ghostxx » čtvrtek 29 duben 2010, 09:55

Já jsem teď pořídil komplet kalhoty a bundu Bolder. Testuju, ale zatím spokojenost - zateplovací vložky fungují, chrániče dosedají tam, kam mají, komfort v jarním počasí přijatelný (se zateplovacími vložkami je odpoledne sice při stání horko, ale ráno bych je za nic nevyměnil). Jinak jezdím v silničních turistických botách a vyklápěčce se sluneční clonou.
ghostxx

Příspěvekod Alfik » pátek 31 prosinec 2010, 19:18

Tak já dnes poprvé vyzkoušel dáreček:
Obrázek
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod task » sobota 01 leden 2011, 10:17

Alfik píše:Tak já dnes poprvé vyzkoušel dáreček:
Obrázek

A jak se osvědčil :wink:
task
ČLEN KLUBU

Obrázky: 11

Příspěvekod Alfik » sobota 01 leden 2011, 13:15

Jsou hrozně tvrdý,chvílema nevím kde mám řadičku,o brzdě ani nemluvím.Doufám že trochu změknou a nebo že si zvyknu.Chodím v nich jak v lyžákách.Ale jinak jsou super.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod praporčík » sobota 01 leden 2011, 14:04

namaž nagrémuj :)
praporčík

Příspěvekod task » sobota 01 leden 2011, 16:12

Jsou noví.Potřebujou prošlápnout. :teacher:
task
ČLEN KLUBU

Obrázky: 11

Předchozí

Zpět na Aneb co se nikam nevešlo - diskuse a další činnosti...