Enduro Škola

Sem přijde všechno, na co neexistuje žádná rubrika.

Enduro Škola

Příspěvekod stepan.6 » neděle 26 říjen 2008, 18:18

Měl by někdo zájem na začátku sezóny absolvovat tuto enduro školu??

http://www.enduroskola.cz/

http://motoplzen.com/enduroskola_wimpy/enduroskola.html
stepan.6

Příspěvekod rastakvajanasta » neděle 26 říjen 2008, 21:16

Přemýšlel jsem o tom, ale nakonec ty peníze, co by to stálo, raděj projezdím. Nejlepší způsob jak se naučit offroadit je občas sbalit bágl, někde najet na červenou turistickou značku a jet po ní celý odpoledne.

Koukám, že si z Prahy. Já jezdím většinou na jih - okolí Slap, Novýho Knína. Zatím moc tras neznám, dlouho jsem jezdil spíš po silnici a bahním chvíli, ale pár cest otipnutých mám... když budeš někdy chtít, můžeš se přidat.
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Příspěvekod stepan.6 » pondělí 27 říjen 2008, 15:26

No já si říkal že pár rad do začátku by se hodilo aby člověk nedělal tolik chyb a pak se musel zbavovat zlozvyků. Samouka je dobrá ale když víš jak správně na to je to lepší a pak si člověk troufne třeba i na něco obtížnějšího.

Jo jinak se rád přidám nemám nikoho z endurem asfalt mě taky pořad nebaví a offroadit v jednom není přeci jen ono.
stepan.6

enduro škola

Příspěvekod Alfik » pondělí 27 říjen 2008, 19:57

Mám stejný názor. Prachy radši projezdím, i když přiznávám že školení není na škodu. Když už jsme tak u toho, až pojedete na vyjížďku, dejte mi vědět. Bydlím v Malé Hraštici, což je 2 km od Knína.Zatím neznám v mém okolí žádného dominátora. Čus :wink:
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod stepan.6 » pondělí 27 říjen 2008, 22:09

Zatím sem tam tu cenu nedohledal nebo přehlíd zaleží kolik za ten kurs chtěj. Projížďka problém nebude aspoň se podělíme o zkušenosti a můžeme offroadit společně. Jen je škoda že už je po sezoně.
stepan.6

Příspěvekod rastakvajanasta » pondělí 27 říjen 2008, 23:18

to Alfik> Přes Hraštici jezdívám při cestě z Mníšku do Knína - v jednom místě jsou tam pěkný vracečky :) Někdy se můžem určitě domluvit, z Knína se nechá vyrazit na nějakej decentní offroad, kolem Kozích Hor, Dražetic, směrem na Borotice... pár km lesních cest už tam znám a moc rád se pár nových naučím! Však ty to tam musíš znát líp, když tam bydlíš. EDIT: Já teda vlastně jezdím přes Malou Hraštici, ale Velká je hned vedle...

to stepan> Po sezoně ještě není! Chce to teplý oblečení a já si teda beru i věci pod kombinézu na převlečení, páč když vyjedu z lesa, jsem zpocenej jak čuně a vracet se propocenej v 8°C 50-100km zpět do Prahy by nebylo nic moc... Dokud neleží v lese sníh, je to v pohodě.
rastakvajanasta
Moderátor

Příspěvekod stepan.6 » úterý 28 říjen 2008, 00:20

No klidně bych jel, ještě sem to úplně nezabalil ale mám teď hodně práce ale nejhorší je domluvit ten termín + počasí aby bylo trochu rozumný .

No a teď termín kdy by vám to vyhovovalo?

Jinak o té škole tak si to lidi pochvalují ale ta cena mě tedy dostala prej 3000,- na víkend od každého.

Tak mě napadá jestli někdo není už pokročilý nebo někoho nezná nebo nebyl přímo na kurzu že by něco ukázal za rozumnou cenu.
stepan.6

Příspěvekod stepan.6 » úterý 28 říjen 2008, 00:22

stepan.6

Příspěvekod rastakvajanasta » úterý 28 říjen 2008, 01:27

Hmm, tak jsem kouknul na ty videa. Já bych teda nedal peníze za to, aby mě někdo filmoval jak ryju hubou v blátě :lol: . Vidím to tak, že ten kurz bude dobrej pro lidi, kteří zkrátka jen potřebujou dodat odvahu, aby se vůbec do něčeho pustili. Kdo není vystrašenej z trochy hlíny a prudšího kopce, tak to zvládne sám. Považuju se jen za relaxačního bahnila, ale i tak - to co na těch videích předvádí jsem se naučil sám a docela zakrátko.
Zas na druhou stranu - rada od zkušenějšího se vždy hodí! (ale ne za každou cenu, trojku bych nepustil - za to si pojezdím několik víkendů)

EDIT: Jo ten termín - času je vždycky málo, to je jasný. Tento víkend nemůžu, ale třeba ten další, 8. nebo 9. listopadu...
rastakvajanasta
Moderátor

Příspěvekod stepan.6 » úterý 28 říjen 2008, 22:11

No ten kurs základní trénink bych viděl tak na dopoledne max kus odpoledne a tak 500,- na hlavu. Jde o to že by mě zajímalo pár informací od zkušeného jezdce. Ale 3000,- je fakt nějak dost.
Toho 7 nebo 8 by vyhovovalo, tak se mužem domluvit jestli bude počasí.
stepan.6

Příspěvekod stepan.6 » středa 05 listopad 2008, 00:01

Čau tak a to vypadá toho 7 nebo 8ho pojedeme se projed???
stepan.6

Příspěvekod rastakvajanasta » středa 05 listopad 2008, 13:50

Zdar. Já mám volno jen v sobotu 8. a jestli nebude nějak moc pršet tak počítám s tím, že vyjedu. Alfik se taky přidá?
rastakvajanasta
Moderátor

Příspěvekod stepan.6 » středa 05 listopad 2008, 18:06

Čau tak si na sobotu zařídím volno ,tak doufám že nám to nepokazí počasí
stepan.6

Příspěvekod rastakvajanasta » pátek 07 listopad 2008, 01:41

Hmm, tak předpověď na sobotu je dost mizerná :?
rastakvajanasta
Moderátor

Příspěvekod Alfik » pátek 07 listopad 2008, 23:22

Koukám že jsem málem zaspal. Ćtu si takhle forum a najednou koukám že by se jako někam jelo? Když už jsme u toho , minulý týden?jsem někoho zahlíd v Hraštici na černým dominu, a tenhle týden někoho na Dobříši ale na modrým.Hnusně asi bude ale jak říkám, když není moc zima,tím myslím pod 5 stupňů, tak jezdím. Manželka sice prská ale na to už jsem si zvykl. dokonce se mnou jela i na Motohnojení do Svatého pole.
cest v okolí moznám dost, ale jezdil jsem doteď na kole. Tak zkuste něco hodit do placu a pak se uvidí.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Další

Zpět na Aneb co se nikam nevešlo - diskuse a další činnosti...