Georg píše:... Objednal jsem proto progresivní pružiny, které sice stojí cca 2.500,-Kč, ale přesně tohle se změní k lepšímu...
zdeník píše:Nevite někdo jestli množství oleje v předních tlumičích je u Dominátora z roku 2000 stejná jako je manuálu který je z roku88.
backette píše:Kajlak. A ako presne sa prosim ta meni olej vo vidlici.
Pretoze z toho co si popisal som pochopil:
1. Odskrutkujem sroub( imbus ) na spodku vidlí aby sa uvolnila pružina a aby vytiekol olej.
2. Odskrutkujem sroub na vrchu vidlí aby som mohol naliat nový olej, samo ze ten imbus tam medzi tým nakrútim spať.
Myslel si to tak, alebo som napísal hovadinu ? dík
Matess727 píše:Georg: Co jezdíš za terén na Domíkovi?...nemáš nějaké video? Pohyboju se dost na různých off enduro akcích a ostřejší off-roady sám pořádám, ale moc Domíků jsem v terénu neviděl.A to se docela divím,...páč si myslím, že Domino není vůbec špatný do terénu,...podle mě méně nákladnější a spolehlivější než LC4 Adventure,...což mi přijde podobná kategorie (LC4 je o něco ostřejší),...a těch je vidět celkem dost.Třebas na akcích mastodontů by to bylo na Dominu parádní,...proč se mlátit s nějakou Afrikou?Já jezdím terén na Kawasaki KLX 650, ale váhově to je podobný jak Domino. ....Kawa má 142kg.
backette píše:Kajlak: díky moc chlape ..a este dotaz aku znacku a viskozitu oleja pouzivas ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků