Wáca píše:jááá už nevim co jsem komu udělal
ráno to bez problému chtylo, celý den to běhalo v pohodě a najednou jedu, podžadim a chcíplo to (jak to občas domino dělá) něco tam cvaklo kleplo, nevim k čemu bych to přirovnal, přišlo mi to jako to cvaknutí při chcípnutí, ale větší (možná se mi to jen zdálo opravdu nevím ) zkoušim nastartovat a nic. Vždcky to blaflo na první stisknutí,ale v zápětí okamžitě zdechlo.........video dodám
edit: VIDEO
Wáca píše:zítra, nejdýl pozítří si pro to přijede, jediný co mě napadá tak že znova přeskočil, ale nic tam nebouchá při startování jako předtim, takže ventily budou snad OK a všechno okolo,........možná že jsou ohodaný ozubený kola, ale to by mi řekl že jsou potřeba vyměnit i kola, je pečlivej :-/
rastakvajanasta píše:Nechci se nikoho dotknout, ten mechanik bude asi tvůj známej, ale když se vys.ere motor 500 km po opravě, tak bych uvažoval o jiným mechanikovi.
Wáca píše:právě že to fungovalo výborně, chytal na 2hý otočení po delší pauze, jinak chytal na první brnknutí....všechno bylo v pořádku, žádný cvakání nebylo slyšet z motoru, nic, jenom ševelení ventilů, olej nemizel, prostě nic, vše v naprostým pořádku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků