špatně startuje :(

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Re: špatně startuje :(

Příspěvekod praporčík » pátek 13 srpen 2010, 17:09

kajlak píše:me to taky kdysi delalo,rozdelal jsem karbec a vycistil a pak celkem ok,hodne pomuze aji svicka,ja ted daval iridium a sytic muzu stahnout o dost driv a nezdechne a krasne jde na volnobeh jen :lol: jinak se jeste mrkni na gumovou prirubu zda neni praskla,jde jen o par veci-karbec vycistit-hlavne smes seridit dobre-filtr-svicka a melo by to byt ok-teda aspon u me :roll:

No a jak ta IRIDIOFKA?Je to znát?Myslím hlavně na starty????Povídej
praporčík

Příspěvekod kajlak » pátek 13 srpen 2010, 19:32

praporčík píše:
kajlak píše:me to taky kdysi delalo,rozdelal jsem karbec a vycistil a pak celkem ok,hodne pomuze aji svicka,ja ted daval iridium a sytic muzu stahnout o dost driv a nezdechne a krasne jde na volnobeh jen :lol: jinak se jeste mrkni na gumovou prirubu zda neni praskla,jde jen o par veci-karbec vycistit-hlavne smes seridit dobre-filtr-svicka a melo by to byt ok-teda aspon u me :roll:

tak prvni jsem daval tu iridiovou svicku a po nastartovani to jde poznat tak ze behem par vterin stahnu sytic a nezdechne a pekne klape na volnobeh,to se me se starou svickou nepodarilo,aji prubeh se me zda lepsi trochu ve vyssich otackach,po tydnu jsem dal filtr KN nemuzu si stezovat,jeste se me nestalo ze by me to nekde zdechlo atd :lol:
kajlak
ČLEN KLUBU

Obrázky: 5

Příspěvekod praporčík » pátek 13 srpen 2010, 19:45

kajlak píše:
praporčík píše:

tak prvni jsem daval tu iridiovou svicku a po nastartovani to jde poznat tak ze behem par vterin stahnu sytic a nezdechne a pekne klape na volnobeh,to se me se starou svickou nepodarilo,aji prubeh se me zda lepsi trochu ve vyssich otackach,po tydnu jsem dal filtr KN nemuzu si stezovat,jeste se me nestalo ze by me to nekde zdechlo atd :lol:

No jasně já jsem to tam strčil dneska natočil a hnedka stáhnul sytič....tak to klapalo bez sytiče asi 1000otáček ale drželo to nechcíplo tak jsem to zdech..... tak uvidím chtěl jsem to project jenže chč...a chči...jde mě o ty studený starty.....však to většina z vás zná... :teacher: :_NO:
praporčík

Příspěvekod MissEnduro » sobota 14 srpen 2010, 12:04

no hele mě startuje za studena na //cenzurováno//, ale včera mi zdechla i při jízdě.. a to měla sytič a jen zpomalilo auto předemnou a než jsem stihla cokoli už byla mrtvá, nastartuju chci se rozjet a znova a znova.. až pak na potřetí :(
mě to sere.. když to zdechne ve chvilce kdy to fakt nepotřebuju :(
musím splašit tu svíčku...a uvidíme...
MissEnduro

Předchozí

Zpět na Vaše postřehy