Georg.
Já mám novější model Dominátora, tudíž to plexi není stejný. Ale jestli Ti jde o pocity a praktičnost, tak si ho pořiď. V lehkým terénu o něm nevíš a
na silnici je to sakra dobrá věc. Vzduch zvedá přesně nad kšilt helmy, takže se neopírá do prsou a netahá za ruce. Jedinou nevýhodou je drobnej aerodynamickej hluk na helmě. Na jízdní vlastnosti to nemá žádnej vliv. V pořádným dešti zalejzám, proto nemám zkušenost.
Jak píše Georg, je to pohoda, a za deště, ale musíš frčet rychleji, aby se ty kapky ohnuly - vyhnuly, víc jak helma, trpějí boty, a půlky kolen - ty jsou vystavený dešti.
Vypadá dobře, i ta cena je solidní.Ještě tak foto na motorce, máte ho někdo už namontované (M.r.2000-2001)? Neni ta kapotáž u různých ročníků různě tvarovaná?
mik36 píše:Jo to je ono, mám přesně to samý, už jsem Domika s ním koupil.
to mik36;zdar ;má toto plexi ten vrch (asi 4-5cm) ohnutej ven? aby to hodilo ten luft víc nahoru?
z té fotky to není moc poznat ale vypadá spíš rovně
a chraní to dobře, jak seš vysokej a kam ti to nasměřuje ten luft při jízdě?
To Rankon.
Ano je na hoře mírně vyhnuté. A při mé výšce 187 cm mě fouká asi do 3/4 helmy asi někam těsně nad plexi. Být tak o 8 až 10 cm menší tak mi to jde přímo nad hlavu.
To mik 36; ja sem si sice plexi vyrobil z čirého materiálu svůj účel plní ale toto kouřové vypadá líp , ja měřím 190 tak myslím že by to bylo celkem dobrý,pouvažuju o něm