Ahoj, diky za nazory. Akorat co se Kozzyho tyka, skoda, ze neuvadis, co za co jsi menil ( presne pomery zubu ). Co se rychlosti, spotreby, podrazovani atd. tyka, to jsou pro me jen podruzne veci, nejdulezitejsi duvod je "setrit nervy". Proste vysoke otacky mi nedelaji dobre
O vymene stroje neuvazuji, Vigous je ma 38ma motorka, pricemz jsem vlastnil 1, 2 i 4 hrnky ( na 3 valci jsem se jen nahodne svezl, kdyz byla moznost ). Preji si, at je Vigous posledni a snad uz vim, proc mam zrovna takovou motorku. A verdikt s retezovkou bude asi takovy: kolega strojar/motorkar me upozornil na to, ze rozeta neni odjeta ( pry se meni cca jednou za 2-3 hnaci kolecka, podle opotrebeni ). Tim tedy odpada spekulovani o sirce retezu a jdu do nejlevnejsiho "O" krouzku, protoze byt rozeta neni odjeta, novemu retezu na trvanlivosti asi moc neprida. Kolecko vyzkousim 15tku, neni to zas tak velka polozka, kdyztak se vratim k puvodni variante. A predpokladam, ze pocet retezovych clanku 108 muzu zachovat, ze jeden zub navic to nevytrhne, je to tak ???
Prikladam jeste odkaz na fotky.
gallery/album.php?album_id=211