praporčík píše:Tak jsem to byl dneska tedy tedka natočit..chytnulo to na podruhý ovšem jak jsem psal o kus vejš....nechal jsem to ohřát a několikrát po sobě chcípnul a natáčel...cvakal dekompresor....nicméně po cca 10 minutách klapání a zkoušení to na konci posledního startu už točilo normálně tak jak mělo...pak jsem dovrkal karbec ..tedy benzín v karbíku a chcíplo to...chcípnul jsem zapalko na řídítkách a opět startoval...opět to točilo jak mělo...jestli se tam nějaká nečistota z oleje dostala někam kam neměla....tak nevím budu čekat jak se to dál projeví je to mrcha stará
kozzy píše:praporčík píše:Tak jsem to byl dneska tedy tedka natočit..chytnulo to na podruhý ovšem jak jsem psal o kus vejš....nechal jsem to ohřát a několikrát po sobě chcípnul a natáčel...cvakal dekompresor....nicméně po cca 10 minutách klapání a zkoušení to na konci posledního startu už točilo normálně tak jak mělo...pak jsem dovrkal karbec ..tedy benzín v karbíku a chcíplo to...chcípnul jsem zapalko na řídítkách a opět startoval...opět to točilo jak mělo...jestli se tam nějaká nečistota z oleje dostala někam kam neměla....tak nevím budu čekat jak se to dál projeví je to mrcha stará
Mrcha stará, ale samoopravovací Jen doufej, že nečistota už spinká ve filtru
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků