Příruba mezi válcem a karbecem pro NX500

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Re: Příruba mezi válcem a karbecem pro NX500

Příspěvekod peca » čtvrtek 19 listopad 2015, 22:06

2 benecafe: Zkus spíš napsat přímo mail nebo poptávku do obchodů. Třeba na wemotu sem 500 viděl. Zkus třeba partsdepot. Nakonec budeš třeba rád když ti ho splaší u strýčka Hondy. Hold pětikil moc není.

Jinak enom tak, na partsdepot stojí těsnění pod hlavu na 650: 796kč.
dod:
Eště sem tu na fóru objevil že podobný (stejný???) motor měla HONDA XBR 500. Na wemotu majů 3 sady těsnění vrchu. Na partsdepotu majů sadu. Otázka je esi je to použitelný???
peca
ČLEN KLUBU

Obrázky: 106

Příspěvekod Petrs » pátek 20 listopad 2015, 18:50

Souhlas přírubu vyndavám stejně jako peca a jde to celkem v pohodě.
Petrs
ČLEN KLUBU

Obrázky: 0

Příspěvekod blazin » pátek 20 listopad 2015, 23:47

Kluci moc dekuju,vyzkousim a uvidim jak to dopadne :wink:...jeste dotaz, podle vykresu je mezi valcem a prirubou v drazce takovy o-krouzek...myslite ze bude hodne vytvrdlej a pri demontazi se ponici???
blazin

Příspěvekod Alfik » sobota 21 listopad 2015, 16:36

Tomu kroužku obvykle nic není,je ale potřeba se k němu stejně chovat ohleduplně.Pokud možno,nevyndavat z té drážky.Pak by se možná mohl nahradit nějakým rozměrově stejným,který bymožná byl ke koupi někde v obchodech s o-kroužky,gufery apod.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod blazin » sobota 21 listopad 2015, 20:52

Tak kluci, sedlo dole,nadrz dole, ale priznam se, ze kdyz jsem videl kolik hadicek a ruznych kabliku je kolem a na karburatoru, tak se mi do toho moc nechce :? :) :w1/: jedine "priduseni " me petikule jsem zatim nasel toto https://www.google.cz/search?q=honda+nx ... ULF2nz8%3D a to jsem rovnou vyndal :D baterkou jsem prohlidnul celou tu prirubu na valci a neni na ni vubec nic napsano( skrcene 650 na ni maji napsano 25KW)....ptam se, je mozne, ze je normalne pruchozi a ty petistovky jsou skrceny jen tim mensim sanim pred vzduch. filtrem ??....se mi do toho nechce, to tam celý rozjeb.. :roll:
blazin

Příspěvekod Jaffa » neděle 22 listopad 2015, 01:00

Tam neni co //cenzurováno// :) sundej karbec a mrkni do priruby. Pokud bude mit uprostred jen malou diru tak je to skrceny jeste prirubou...
Ta ucpavka v sani je zajimava, rek bych, ze po jejim odstraneni to bude chtit obohatit smes.. ostatne to poznas podle svicky a strileni do vejfuku ...
Jaffa

Obrázky: 25

Příspěvekod blazin » neděle 22 listopad 2015, 09:25

No schvalne jsem vyndal svicku a byla docela cerna, takze bohata smes...vyndal jsem tu restrikci ze sani a uvidim, uz je kosa a po vyndani jsem na tom nejel, jen zkusil nastartovat a to bylo v pohode, chytla na jeden brnk a zda se mi, ze ma ted trochu dunivjesi zvuk nez predtim :) ....s tou demontazi porad nevim...zkusim to takhle, povolim objimku na karbecu=nahreju trubku od airboxu fenem a zkusim ji stahnout dovnitr jak psali kluci=pak povolim jen ty 3 srouby na prirube a cele i s karbcem to posunu dozadu jen se podivam jaka dira tam je, no a kdyby byla mala, tak to z karbce sundam....nehovim moc nejakemu stelovani a na masinach jsem si vzdy delal jen zakladni udrzbu....mam strach ze jak odpojim karbec celej(od lanek,hadicek atd) tak tam neco dojebu nebo nedam spravne...chtel bych ho nechat viset na hadickach tak jak je...to by nemelo vadit, ne?
blazin

Příspěvekod rastakvajanasta » neděle 22 listopad 2015, 11:31

Vyfoť si to, ať když tak víš, jak to bylo zapojený, a normálně to odpoj, není na tom skoro co podělat.
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Příspěvekod blazin » neděle 22 listopad 2015, 15:28

Tak bych vam chtel vsem podekovat :_OK: , nedalo mi to a pustil se do toho tim zpusobem, jak psali kluci :) a samozrejme jsem i fotil...takze nevim jak jine NX 500 ale ta moje mam prirubu otevrenou :hura: a byla skrcena jen tou restrikci v sani...demontaz vseho sla v pohode a nejvetsi pakarna bych rekl ze byla uplne na konci, dat tu propojovaci gumovou hadici mezi karbcem a airboxem, ale na konec se zadarilo vlkouzla tam :wink: ....jak jsem psal, svicka byla cerna jak bota, tak jsem zvedavej jak to bude s otevrenym sanim zda se smes trochu ochudi....jsem moc rad ze to takhle dopadlo a muze me hrat pocit, ze by mela mit tech cca 25kw :D :wink:
blazin

Příspěvekod peca » neděle 22 listopad 2015, 19:33

Na 650 sem tam měl taky taků čtveratů gumu, ale byla díravá. Na té druhé fotce to vypadá že je nedíravá-ucpávka. To by mohlo fungovat. Hlubší zvuk to má protože měls zdělaný sedlo? :D . Nebo žeby placebo :lol: A je tam větší ďůra.
Na svíčku se podívej až po nejaké vyjížďce, na volnoběh nic nepoznáš. Potřebuješ vědět jak se to míchá v otáčkách ne na volnoběh.
Dominu zdar.
peca
ČLEN KLUBU

Obrázky: 106

Příspěvekod blazin » neděle 22 listopad 2015, 20:49

Jj, ta hranata guma je plna a myslel jsem si ze je tam jen tak vlozena a nebo na silikon...ale kdepak bylo to original normalne celistve a musel jsem to vylozene nozem vyriznout(podle google obrazku)....jasan volnobeh nic neresi to se musi poradne projet :wink: jeste jednou dekuji za rady :_OK:
blazin

Předchozí

Zpět na Vaše postřehy