Zdárek chlapi prosim prosim neví někdo jestli se nechá u Dominátora udělat výbrus? Trochu se mi to chytlo u karbece a papá to olej a klepe tak to potřebuju dát do hromady a nevim jestli mám koupit celý válec s pístem nebo jen píst? Předem děkuji za odpovědi nebo reakce
zdarec,tak me se stalo presne to samy,tady je vysledek zacalo to smoudit a klepat-cinkat tak jsem sehnal tady toho kovanyho krasavce od firmy wossner cela komplet sada za hubicku vybrus me delal pan oulehla za 400kc takze super,jinak motor mam slozenej a nachystanej a cekam az me klekne ten motor co tam ted mam
jinak nemusis kupovat zadnej valec atd,staci jen pistni sada,bud wiseco nebo wossner,ja vzal wossner jelikoz jsem ho mel za cenu 3700kc coz je slusna cena a kvalitou je stejne jak wiseco,pist ma prumer 101mm takze nebyl problem s vybrusem kde jsem mel taky chyceny valec,pan oulehla si pohnul a vybrus byl do dvou dnu hotovy-mam to k nemu cca 15km takze super,musis si zjistit kdo to dela u vas a za jakou cenu,jinak kdyz jsem se ptal a koupis pistni sadu u nekoho kdo dela aji vybrus tak platis jen pistni sadu a vybrus je gratis,tak to funguje u http://www.oulehla.cz/
Ahoj tet sem koupil taktez wosnera 101" a do patku bude vybrus-3500,-+650,-.mam dona r.v.90 a clovicek co ho mel prede mnou byl peknej čuniik:)))....nejdriv sem vymenil palici-po 2dnech,a pak sem zjistil ze je prichycenej spodek...no ale aspon vim ze tet bude slapat.a este samozrejme byla v haji priruba mezi hlavou a karbcem-1600,-
čajdy ne ne eště nejezdim okuku kde je to nejlevnějši ale vypadá to že to je všude stejný Jen mě mrzí že Dominátor nemá aspoň chladič oleje A chtěl bych všem poděkovat za rady a pomoc moc díky
Richard: jelikož je to motor se suchou skříní a jsou tam ty dvě pancéřovky, tak s tím chladičem by to nemusel být takoví problém. Přerušit to vedení od motoru zpátky do olejoví nádržky a hodit tam chladič. Takže investice je do dvou nových hadic a toho chladiče.
Má ten motor nikasil nebo ne? to by celkem po výbrusu prodražilo. Ptám se pač mam ten prakticky stejnej motor jenom s objemem 500ccm ve svojí XBR a tlak ve válci místo 1250kPa kolem 600 horší, že jsem na ní ani neviděl sadu, ale asi bude sedět s jinou pro RFVC a vrtáním 92mm
Nazdárek chlapi tak sem tam nakonec dal wiseco ale týpek co mi dělal výbrus to pohnojil a výbrus udělal na 101mm ale píst tam dal 100mm ale rozměry jsme zjidtily až když se to raflo dali sme to s chlapem co sem mylel že tomu rozumí dohromady a bylo mu divný že je tam nějaká větší vůle ale neměli jsme zdání jestli to je správně nebo ne No tak sem přišel za pánem co mi to dělal a říkám mu to že je to špatně udělaný a odbyl nás stim že se píst zmenšil o 1mm takže chybu neuznal Neporadími někdo jak na něj? a neví někdo jak je značení pístů wiseco? třeba který čísla značí průměr pístů? Předem moc děkuji za odpověd
Pro zemiho a nejen jeho, necitujte předchozí příspěvky, také se tu objevují citace citovaných citací atd, no prostě děs se vtom pak vyznat! To je nějaký blb i kdyby se to nějakým zázrakem sjelo tak ne přesně do kulata ale byla by to elipsa. Tam kde je pístní čep by se ten rozměr nezměnil. Je tam určitě nějaká tolerance ale nevím jak je to u vzducháčů.
mam podobnou zkušenost, jeden maník mi dělal motor a vše bylo na dohodě, bez žádnýho papíru a taky to pohnojil, reklamaci samozřejmě neuznal, tak mu dělám v šude ,,reklamu,, a všechno si dělám sám
z toho plyne pokud nemáš v ruce papír jako paragon tak jseš v ....jedině mu zkusit napsat výhružnej email nebo nějak mu pohrozit, já bych tyhle lidi mlátil, ale v ČR by si byl ten špatnej nakonec ty