Zdravím , potreboval by som pomoct s mojím dominátorom. Moto som dostal s tým že nešiel el.štarter , problem s volnobežkou som vyriešil a teraz potrebujem pomoct s dusením motora. Opíšem to presne ako to je. Našiel som podobné problémy ale nikdy som sa nedočital závadu. Len dodávam Je to dominator 650 ale Enduro prestavba takže hobby motorka nie na cestu.
Takže motorku musim štartovat so sytičom , po naštartovaní moto drží otačky na 3000 , ak pridám plyn moto zdusne. Znova naštartujem motorku necham zohriat na sytiči asi 1-2 minutu a vypnem sytič. Moto mi drži cca 1000-1200 otačok za minutu. Nechám ešte stále zapnutu zohriat asi 2-3 minutky. Potom už prechadzam na jazdu. Moto ide dobre ale len do 3000 ot./min. Ak pridam na 3000 začne ju dusit a nejde do otáčok,začne s nou šklbat takže musim ist iba pod 3000ot./min , takto to ide asi 1-2 kilometre. Potom zrazu moto začne bežať aj vyššie ako na 3000 otáčok a ide uplne bez problému s neskutočným ťahom . Mne by to až tak nevadilo ale motorku chcem predať a pripadnemu kupcovi by to isto vadilo . Preto potrebujem vyriešit tento problem. Dakujem za každy postreh a ospravedlnujem sa ak už to tu bolo na fore riešené.