Maznice na přepákování

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Maznice na přepákování

Příspěvekod Gabash » neděle 19 únor 2017, 18:02

Nazdar.

Pri bývalej moto som bol zvyknutý mazať prepákovanie zadného tlmiča, no na Dominátore tam žiadne mazničky nie sú. Treba to vybrať a preventívne namazať?
Gabash

Re: Maznice na přepákování

Příspěvekod peca » pondělí 20 únor 2017, 20:48

Zdarec. Na prvních ročníkách ty mazničky eště sů, na novějších už nee. Já to jednů za čas, třeba za tři roky :-) , rozdělám a nacpu do jehliček a gufer prstem grafitku. Moc práce to nedá. Záleží jak moc najezdíš km a v jakým terénu. Ale já to aj po tych 3 rokách (cca 18t km) mám namazáno. Teď chcu po 8 rokách přimáznůt uložení kyvky tak uvidím jak to bude vypadat tam.
edit: na ose kyvky to bylo OK, trochu sem to hadrů vytřel a znova namázl čerstvů grafitků, přimázl sem aj gufera.
Naposledy upravil peca dne neděle 19 březen 2017, 14:38, celkově upraveno 1
peca
ČLEN KLUBU

Obrázky: 106

Re: Maznice na přepákování

Příspěvekod Wáca » pondělí 20 únor 2017, 22:24

Pro klid na duši to rozeber a přidej aspoň novou vazelinu. Já na jedné moto měl krásně namazané ložiska a na druhé to byly spíš pouzdra, ložiska totálně suchý, vyrezlý, no hnus.
Největší problém je jak to každej myje vapkou moc z blízka a nacpe tam i pře gufera vodu, to samé platí i u ložisek kol.
Wáca

Obrázky: 0

Zpět na Vaše postřehy