Drtič zatáček?

Užitečné rady, o kterých byste měli vědět - silniční zákon, první pomoc, dopravní předpisy v okolních státech, apod.

Re: Drtič zatáček?

Příspěvekod Wáca » pondělí 19 červenec 2010, 21:49

tak sem to byl dneska prohnat v zatáčkách a stupačka už u mě není problém :banana: akorád musim dát pružinu na stupačku aby dřela celou zatáčkou o zem takhle...foto dodám později
Wáca

Obrázky: 0

Příspěvekod pepiv » pondělí 19 červenec 2010, 21:58

Tak stupačku teda nedám. Hodně záleží na rychosti. Pomalu se dá hodně klopit ale musí být rovný asfalt. Na hrbolech totiž zadek nervózně odskakuje a ustřeluje, čověk to krásně cítí "prrdelí".
Vysoký rychlosti a dlouhý zatáčky v nich, to je problém - jel jsem tak 90 a boční vítr a zatáčka a dost se to začlo vlnit /tancovat.
pepiv

Příspěvekod Wáca » čtvrtek 22 červenec 2010, 21:30

jj mam namysli pomalejší zatáčky, některý byly i vracečky, rychlost bych odhadoval tak na 50km/h...třeba bude vidět tachometr na nějaký fotce¨

přidávám dalších pár fotek ze zatáček :-) + ze skákání :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Wáca

Příspěvekod Bago » pátek 23 červenec 2010, 12:40

Hezký tyvole Wáco!
Já teď na zadek nazul tu ContiEscape a jak největší debil jsem se rozhodnul, že jí půjdu ojet zrovna jak pršelo někdy před tejdnem.
No horší jízdu jsem nezažil :D Na Železňáku to se mnou tancovalo i na rovině po přidání plynu, o zatáčkách ani nemluvim...pak jsem ale zjistil, že v těch zatáčkách jdou dělat řízený smyky plynem - no to vám povim, dal jsem si to nakonec třikrát :D
Sice tam na mě asi museli čumět jak na kreténa(kdo by to taky v dešti jel třikrát za sebou?!), ale po dlouhý době jsem měl takovej ten blaženej úsměv v helmě :D
Bago

Příspěvekod Wáca » neděle 25 červenec 2010, 19:33

noo tak sem jel na mokrym asfaltu a docela mě překvapilo jak to vůbec nedží :lol: při rozjezdech hrabačka, sem se musel rozjíždět jak skůtr a na kruháčích sem jel párkrát bokem :_NO:

Continentálka je v tahu, tak jsem objednal Mitas E-08, zítra by měla dorazit a až jí zajedu tak jí pujdu vyzkoušet do zatáček a hodim jsem nějaký foto ;-)
Wáca

Příspěvekod task » středa 22 září 2010, 18:16

No na tu Mitasku jsem zvědavej :w1/:
task
ČLEN KLUBU

Obrázky: 11

Příspěvekod Wáca » úterý 28 září 2010, 21:01

no tak Mitaska drží také pěkně ;-) není problém na ní jet to co je vidět víše na fotkách, ted ještě kolik toho vydrží.
S fotkamy to vidim bledě. jelikož to počasí už asi nebude tak pěkný aby byly rozpálený silnice :-(
Wáca

Příspěvekod DOOM2000 » pondělí 17 leden 2011, 21:59

Zdar,
já myslím, že hlavní je se nebát. Zkoušel jsem Metzeler a Pirreli. Teď jedu Mitas E-08 a můžu říct, že jsem s nima max spokojenej. Za super cenu spolehlivý pneu. Rychle se ohřejou a fungujou...
DOOM2000

Obrázky: 1

Příspěvekod simirro » úterý 03 červen 2014, 19:43

Zdárek, :wink:
Je pravda položit do zatáčky, nebát se. Ale musí se zatáčka celá vidět nebo ji znát, vypočítat jak do ní rychle a jak najet. A ne jako já :( , zatáčku jsem celou neviděl ani neznal. Vjel jsem do ní tak přes 70km/hod, myslel jsem si, že má 90° a pak jde dorovna. Ale omyl :o , měla tak 110°-120°a blbě klopená, tak mě před koncem pěkně vynesla. Když jsem zjistil, že půjdu mimo silnici, tak jsem ani nebrzdil. Naznal jsem, že ve smyku jít mimo bude horší. Říkal jsem si, snad to vyjde ještě mimo svach a měl jsem velkou kliku. Odneslo to jen odřené a naražené lýtko o stupačku, když musela noha krátce na zem k vyrovnání skluzu zad. kola.

foto kolize:

Obrázek
simirro
ČLEN KLUBU

Obrázky: 20

Příspěvekod Alfik » úterý 03 červen 2014, 20:30

No tak myslím že ta klika byla nejen velká ale i z ....víme odkad,že?Takže příště opatrněji. :teacher:
Alfik
Moderátor

Příspěvekod jakre280 » úterý 03 červen 2014, 22:13

Asi před rokem se mě stalo něco podobnýho :D neznal jsem zatáčku a ještě jsem chytnul pěknou díru, takže mě to rozhodilo a už jsem to nemohl víc naklopit :( tak jsem motorku hodil do roviny předemnou byla jen holá louka, žádná struha, takže to bylo snad jediný řešení, tak jsem v 70km/h doskočil na louku, teď se tomu jen směju jak jsem to vybral, ale v první chvili ve mě dost zamrazilo :?
jakre280
ČLEN KLUBU

Předchozí

Zpět na Rady