Co lze potkat cestou...

Sem všechny výlety z naší republiky.

Co lze potkat cestou...

Příspěvekod Alfik » úterý 07 duben 2009, 19:31

Jedu si takhle v sobotu 4.4. směrem z Lán,kde jsem se byl podívat v muzeu závodních vozů:
Obrázek
Obrázek
Když v tom kousek od silnice vidím tyhle dva krasavce
Obrázek
Obrázek
Shodou okolností jsem byl ten den na výstavě modelů ve Zdicích,pak ve vojenském muzeu ve Zdicích.Měl jsem dost času tak jsem to vzal na Křivoklát a odtamtud na již zmiňované Lány a pak domů.Cesta byla krásná,teplo,lehký větřík,prostě paráda.Celkem ujeto asi 200 km.Vřele doporučuji.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod backette » úterý 07 duben 2009, 20:18

napravo je Zill ? inak velmi pekne masinky :) nieje to nahodou na predaj :roll: :D ?
backette

Příspěvekod Alfik » středa 08 duben 2009, 05:44

Ta mašina napravo je Ural,je to větší,silnější bráška Zilu.Taky jsem měl tu čest s tím jezdit na vojně.Na prodej to asi nebude,stojí to u nějaké firmy,která se zabývá elektrikářskými pracemi a vypadalo to,že to používají při práci v terénu.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod Jarda315 » středa 08 duben 2009, 19:40

V létě se taky chystám ke Zdicím, sloužil jsem v Jincích a tak bych se tam rád kouknul, v podobným Uralu jsme měli R-140.., ale je to historie..
Jarda315
ČLEN KLUBU

Obrázky: 10

Příspěvekod rankon » středa 08 duben 2009, 19:51

Na bývalém raketovém oddíle PVOS v Ořechově u Brna který mají v užívání vyznavači vojenské historie,(mimochodem kolem 25dubna tam bývá každoročně "rekonstrukce" bitvy z 2.svět války) mají taky asi 2 BVPéčka + ještě jednoho obrněnce sovětské výroby (označení už nepamatuju) a vozí tam v tom po oddíle lidi (za prachy); má to supr zvuk a je na to pěknej pohled jak se to valí a kolíbe terénem, a jak jsou lidi (děcka chápu) nadšení z toho že jedou na něčem co řve hází to s nima a halí je to do mračna prachu. :D
rankon

Zpět na Česká Rebublika