Ahojte chalani. Som rád, že chcete prísť na Slovensko, ale tento rok to nepôjde. Rekonštruujem dom po manželkyných rodičoch, tak mi nezostáva čas na nejaké vybavovanie. Keď tak na budúci rok. Budem rád, ak sa toho ujme niekto z Vás v Čechách. Rád sa zúčastním, ak bude všetko vychádzať ako má a nič ma neprekvapí.
To Račí údolí je dobrý nápad . Já jsem pro . Předsraz ve čtvrtek v kempu v Kostelci ? Dedo , v pohodě . Doufám že ti vyjde čas a dorazíte i s bráchou .
task píše:Já jsem pro . Předsraz ve čtvrtek v kempu v Kostelci ?
Já měl na mysli tu myslivnu, nebo jak se tam tomu říká... Měli jsme tam předsraz před Kostelcem. Byl to jen nápad, můžeme se klidně sejít rovnou v Račím ve čtvrtek.
Aha Tak na Hlásce už nebydlím 5 rokem. Takže nevím jistě zda se tam dá přespat . Ale pokud o to bude zájem . Tak se tam dojedu přeptat a dám vědět . Ale budu potřebovat kdy a kolik by nás bylo .
Peco, osvědčil ses několikrát jako skvělý organizátor - nezkusil bys to tam domluvit? Jestli tedy nebudeme mít jiný nápad. Našel jsem jen tyhle kontakty, nevím, jestli fungujou.. 584 440 161 a 604 209 900
EDIT: 22.4. Toš sem zamluvil 18.-21.6.2026 v Račím údolí. Zatím mám 4 chajdy=16 člověků. Srub ("A"chatka), nebo chatky s verandů před - 2x2patrové postele-cena by měla byt 1260,- za chatku(srub)/noc. Chatky sů standardně nevybavené (lůžkoviny, zásuvka tam je). Nebo přímo v penzionu - ccca3500/noc. Snídaně 200,- Večeřa individuálně v restauracihospůdce, táborák možný. Takže zkuste kdo víte pomály hlásit počty. Aktuality budu psat sem.