Problém při startu sekavé starty

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Re: Problém při startu sekavé starty

Příspěvekod praporčík » úterý 22 únor 2011, 10:54

Tak jsem to byl dneska tedy tedka natočit..chytnulo to na podruhý ovšem jak jsem psal o kus vejš....nechal jsem to ohřát a několikrát po sobě chcípnul a natáčel...cvakal dekompresor....nicméně po cca 10 minutách klapání a zkoušení to na konci posledního startu už točilo normálně tak jak mělo...pak jsem dovrkal karbec ..tedy benzín v karbíku a chcíplo to...chcípnul jsem zapalko na řídítkách a opět startoval...opět to točilo jak mělo...jestli se tam nějaká nečistota z oleje dostala někam kam neměla....tak nevím budu čekat jak se to dál projeví je to mrcha stará :D
praporčík

Příspěvekod kozzy » úterý 22 únor 2011, 11:27

praporčík píše:Tak jsem to byl dneska tedy tedka natočit..chytnulo to na podruhý ovšem jak jsem psal o kus vejš....nechal jsem to ohřát a několikrát po sobě chcípnul a natáčel...cvakal dekompresor....nicméně po cca 10 minutách klapání a zkoušení to na konci posledního startu už točilo normálně tak jak mělo...pak jsem dovrkal karbec ..tedy benzín v karbíku a chcíplo to...chcípnul jsem zapalko na řídítkách a opět startoval...opět to točilo jak mělo...jestli se tam nějaká nečistota z oleje dostala někam kam neměla....tak nevím budu čekat jak se to dál projeví je to mrcha stará :D

Mrcha stará, ale samoopravovací :D Jen doufej, že nečistota už spinká ve filtru :)
kozzy

Obrázky: 18

Příspěvekod praporčík » úterý 22 únor 2011, 11:30

kozzy píše:
praporčík píše:Tak jsem to byl dneska tedy tedka natočit..chytnulo to na podruhý ovšem jak jsem psal o kus vejš....nechal jsem to ohřát a několikrát po sobě chcípnul a natáčel...cvakal dekompresor....nicméně po cca 10 minutách klapání a zkoušení to na konci posledního startu už točilo normálně tak jak mělo...pak jsem dovrkal karbec ..tedy benzín v karbíku a chcíplo to...chcípnul jsem zapalko na řídítkách a opět startoval...opět to točilo jak mělo...jestli se tam nějaká nečistota z oleje dostala někam kam neměla....tak nevím budu čekat jak se to dál projeví je to mrcha stará :D

Mrcha stará, ale samoopravovací :D Jen doufej, že nečistota už spinká ve filtru :)

Nevím uvidím :D
praporčík

Předchozí

Zpět na Vaše postřehy