Wáca píše:galgs píše:Wáca: No neviem, ale vidím to tiež na chybu servismana...na donckovi ešte nie sú tie elektronické vymoženosti dnešnej doby, takže nejaká mechanická závada...toď môj názor (inak nechcem rýpať, ale na začiatku si si to mohol skúsiť opraviť aj sám, toto forum funguje, aby ti pomohlo, poradilo, pri prípadných opravách Domíka)...hm
no tak něco jsem si doma udělal sám, vyměnil gufera na ventilech jiný kroužky jsem dal, ale jak se to vysralo znova tak jsem toho měl dost a dal to někomu kdo ví co a jak a nemusí od PC odbíhat k motorce aby to opravil.....to už je jedno.....pokud to bude vina servisáka tak budu trvat na reklamaci respektivě aby následující opravu zaplatil on.
No hlavně aby jsi pochodil dobře...ono něco dneska reklamovat..[/quote]Wáca píše:
Wáca píše:napsal jsem svůj problém i na portál motorkari.cz a v jednom příspěvku je nejspíš odpověď na mojí otázku....bohužel mě vůbec nepotěšila
Jinak k tématu, tátovi Domino dělalo přesně to samý- chcípnul, ozvalo se takový "kovový cvaknutí" a pak už nešel nastartovat jinak než na roztlačení a když už chytnul, tak nedržel volnoběh
..a výsledek?
Prasklá hlava mezi sedlama ventilů-podle jednoho katalogu "typická" závada pro Domíka
rastakvajanasta píše:Souhlasím s Kajlakem, dost lidí jezdí s prasklou hlavou ani o tom neví...
Wáca píše:pravda je že jsem s tim na hulváta párkrát vlítnul do brodu, to bylo zhruba před 6tis km, tak že by se to projevilo až ted po takový době a z ničeho nic, ráz na ráz... :-/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků