Na samotnem Krymu jsem stravil jen 2 noci, je tam dost horko, kolem Jalty jsem jezdil jen v kalhotech a krosna na zadech. Pak uz se dalo i v triku. Nejlip bylo kolem zavlazovacich kanalu. Zustal bych i dele, ale chvilema se nedarilo, mel jsem 3 adresy na hostele v Sevastopolu a ani jednu hostel se mi nepodorilo najit ikdyz jsem na tech adresach byl
, no proste no coment. Vybity fotak, stmivalo se. Specialne na sevastopol jsem mel par mist kam jsem se chtel podivat, no bohuzel nevyslo, tak uz jsem to tocil na sever. Balaklava - ponorkova zakladna, UA a RUS cernomorska flotila, Chersonesos - pamatky z dob snad Recka. Pamatnik Krymske valce. Vracet se mi uz nechtelo, ani na skaly v okoli Jalty - AI Petri, vodopad, delfinarium a ZOO. Na krymu je toho spousta, treba dnes mi tipek v praci vykladal ze jsem prosvih v Kerci nejaky pamatnik objetem rusu co se pred nacistama schovali v katakombach pod horou Mitridat na ktere jsem byl. Jak je nacisti drtili shora tak pry prezili jen 3 z 10 000 lidi. Cely komplex pry dodnes neni prozkouman. Odkaz bohuzel nemam. Ty pevnosti jsou pred zakarpatskou UA, Bukovina snad to je, vsechny jsou kousek od sebe a oproti Krymu jsou vstupy a foceni zapakatel. Posledni vec na kterou jsem se tesil nevysla, a to prejezd Karpat pres vrchol Bily slon coz je opustena meteoroligicka stanice co tam zalozili polaci mezi valkama ve vysce cca 2200mnm. Holt mi bylo vojaky sdeleno ze je blizko rumunska hranice a ze musim jinudy
. Dost se divili ze u sebe nemam zadnou papirovou mapu.No skoda casu a benzinu.. Posledni noc jsem uz byl na Zemplinske Sirave. Jeden den jsem ujel 700km, ale to uz byl zahul. Pocitej tech 450km ze se da za den ujet. Kosticky jsou kde jsem nocoval.
http://i56.tinypic.com/2vx4shf.jpg