ja tú motorku nepoužívam na cesty, nemám tam ani otáčkomer ani nič, je to odobraté, fotky mám vo fotkách motoriek tu tak sa kuk ak chceš, ja proste vymením raz za sezonu, ja moc nejazdím a po ceste už vôbec, ja to používam skôr na vrchy a také veci .. je tam naliaty repsol synthetico 10w40 aj s filtrom menený v máji a ja skor ju viac zaťažujem na jednotke,dvojke ako na päťke po ceste plný
... a neviem už ma to sere keď to zrazu z ničoho nič robí ale len pri sítiči, to ako keby si cuckala olej vtedy, lebo potom už vôbec nie bez sítiča
Wáca píše:a kolik máš najeto na oleji ? jestli se už blíží hranice 3000km tak by to mohlo být tim......někde se to tu už řešilo, že to kouří z jednoho výfuku, ale nevim zkus napsat do vyhledávíní ,, trošku kouří ,,
hej čítal som ale moc som sa nedozvedel .. to isté čo aj viem, tak fakt už si neviem rady či to fakt je tím že je tá motorka studenšia kvoli počasiu či čo .. ale olej musí žrať, každe auto aj motorka žere olej to zase neviem odkial máte že nežere ale nie moc to je jasné ..