Honda NX 650 Dominátor

Odkazy na vaše miláčky na webu. Odkazy na vaše stránky s fotkama, prezentace, apod.

Re: Honda NX 650 Dominátor

Příspěvekod galgs » čtvrtek 22 září 2011, 18:59

Spotter.w.m píše:O.K. :_OK:

Mám tú istú barevnú kombináciu, ale nie tak nablízkané... :lol: ..Za mňa :_OK:
galgs

Obrázky: 0

Příspěvekod Spotter.w.m » čtvrtek 22 září 2011, 20:02

A co máš za rok? Já mám 98 a tahle barevná kombinace není 98 rok pokuď se nepleteu, ale už jsem viděl asi 4 stejně barevný a taky byly 98 rok tak jsem z toho jelen :lol: . Jak to teda je je tohle skládačka asi jo ne?
Spotter.w.m

Příspěvekod galgs » čtvrtek 22 září 2011, 21:18

Spotter.w.m píše:A co máš za rok? Já mám 98 a tahle barevná kombinace není 98 rok pokuď se nepleteu, ale už jsem viděl asi 4 stejně barevný a taky byly 98 rok tak jsem z toho jelen :lol: . Jak to teda je je tohle skládačka asi jo ne?

Tak ja mám r. 97 a sedí to aj podľa TU zadaného VIN čísla
Ale ako som tu už kdesika spomínal, motor má byť RD 08, ale mám na ňom vyrazené RD 02 a je to tak zapísané aj v technickom preukaze...defakto je tam aj aj (aspoň nejaká malá výhoda) Každopádne to znamená, že motor je menený, teda na stav tachometra a r.v., čo sa motora týka nemožno prizerať :wink:
galgs

Příspěvekod Spotter.w.m » pátek 23 září 2011, 14:22

Tak jsem to poplet mám rok podle toho vinka taky 97 ale první registraci mám až 5. měsíc 98
vozidlo typ RD 08 a motor RD 02E tak to mám asi jako ty? Akorát ta barevná kombinace mi naskočila a má být žlutá.
Spotter.w.m

Příspěvekod galgs » pátek 23 září 2011, 21:50

Spotter.w.m píše:Tak jsem to poplet mám rok podle toho vinka taky 97 ale první registraci mám až 5. měsíc 98
vozidlo typ RD 08 a motor RD 02E tak to mám asi jako ty? Akorát ta barevná kombinace mi naskočila a má být žlutá.

..Hm, tak teraz si doplietol aj ty mna, myslel som, že keď je na VIN-ku napísané RD 08, tak by mal byť aj motor RD08,
môže mi to tu niekto ozrejmiť ako to vlastne je, až tu nešírim nejaké bludy? :oops:
galgs

Příspěvekod Spotter.w.m » neděle 25 září 2011, 08:14

nikdo asi neví :lol: no ale já na tom motoru nemám ten ventil na ty spaliny ani šrouby po něm nikde nejsou vidět takže ten motor bude straší.? Možná je to blbost ale možná ne :lol:
Spotter.w.m

Příspěvekod Spotter.w.m » pondělí 26 září 2011, 16:24

Tak mám objenanej padací rám, přední blatník, gripy a teď jdu ještě na blinkry 8) . A jen tak ze zajímavosti neví někdo kolik stál dominátor jako nová motorka třeba v tom 97-00 roce? By mě totiž zajímalo jestli už jsem do toho financoval víc než to původně stálo :lol:
Spotter.w.m

Příspěvekod Spotter.w.m » pondělí 26 září 2011, 17:07

Jinak wáco jakto že prodáváž NXko? Máš cenu 50 což podle mě není nijak extra přehnaný vzhledem k tomu že máš kupu nových věcí. Co chceš za nástupce :?:
Spotter.w.m

Příspěvekod Wáca » pondělí 26 září 2011, 17:34

to že mě stálo kupu peněz nezazlívám technice, ale předešlímu majteli a i já na tom mam svojí vinu, ale vadí mi ten interval na olej 3tis je m álo už na dváce jsem nalítal okolo 8tis za sezonu a na dominátorovi jsem jezdil zkoro celej rok takže 10tis km nebyl problém za rok. Další věc co mi vadí je chlazení. Já se rád podívám do terénu i do těžkýho terénu z kámošema a na to domík fakt není a je mi ho i líto abych ho trápil někde v bahně pod plynem abych to vyjel( docela by mě zajímala místama teplota oleje :-) ) , pak je tu cestování, po okreskách je to pohoda, dálnice, no když jsem pospíchal tak jsem nasadil 140km a valil jsem, ale zas mi ho bylo líto když točil už někde 7tis a držet ho takhle X Kilometrů po dálnici, to mi srdce nedovolilo a docela dost na něm fouká při rychlejší jízdě.........jinak je to dobrá motorka ;-) ...........ted se rozhoduju mezi XTZ 750 Super Tenere, XRV 750 Africa Twin a XL 650 Transalp
Wáca

Příspěvekod mirbubak » pondělí 26 září 2011, 17:49

to je těžko to sa mosí každy rozhodnut co chce jezdit.ja třeba kupil blbě ted už to vím.předtím mě to lakalo okresky nějka rozbitá cesta,šotolina,polnačka,no jo jenže zkusil jsem off a to bylo silnější,jenže mezitím do domina investováno kotel peněz a všechno vyměnil tak to byla škoda prodat pod cenu s velkym prodělkem.třeba ty wáco to take nemáš nejjednoduší chces jezdit delší trasy,mít rychlejší stroj,pohodlí i ve dvou ale off by sis dal taky a žádny takovy universal neexistuje takže to bude zase o kompromisu kde ta mašina třeba ta tenerka bude super na cestování ale off bude na obtíž a nejspíš ti upadny ruky nebo to položíš a rozflákáš :lol: ale ne že by to nešlo :lol:
mirbubak

Příspěvekod Spotter.w.m » pondělí 26 září 2011, 18:13

Přesně to chci napsat že ty motorky jsou ještě těžší než dominátor. A já teď už taky vím že koupí Dominátora jsem přebral :( . Je to motorka hodně vysoká, velmi těžká a navíc nemá ráda nízké otáčky. Já se svými 63 kg se s touhle motorkou hodně peru. Když jedu po silnici jedu průměrem 120 ale to už je na motorku dost a i na mě hodně fučí. V terénu to není žádná sranda stačí větší náklon nebo ujetí kola do boku a mám co dělat abych to udržěl :cry: . Ale motorku jsem koupil za 42tisíc investoval jsem už do ní dalších 12. Ale tímto se pro mě stala neprodejneu protože bych utrpěl velkou finanční strátu. A taky proto jsem se rozhodl zainvestovat znovu: padáky, gripy, chladič, teploměr oleje, blinkry, blastry, zrcátka a jinej přední blatník. A budu mít motorku trochu lepšího vzhledu ve 100procentním stavu s hodnotou kolem 65tisíc s investicí která se mi už nikdy nevrátí, ale bude podle mých představ. Jasně chtěl bych motorku co by měla 130kg, obsah nad 600ccm, 50kw v papírech 25kw, po silnici aby dala 200 a vterénu vyjela všechno, byla spolehlivá jak NXko a věčnej držák ale taková zatím není.
Spotter.w.m

Příspěvekod Wáca » pondělí 26 září 2011, 21:53

ta váha u mě nehraje takovou roli, s NX jsem najezdil v terenu hodně a v pohodě měřim 195cm, važim 100kg 2x týdně posilka a 3x týdně trening takže v pohodě.
Kámoš má XRV je asi o dvě hlavy menší a v terenu mu sestačim ani kdybych se pos*al, řikal že na ní má nalítáno už přes 60tis km, samozdřejmě že když se jedem projet tak taky se vymele a nemůže to někdy zvednout, kor když jsou kola do stavu, to je potom pakárna,ale když vidim co ta motorka všechno vydržela, vyjela tak mam jasno, nejsem z těch co se bojej v jet do terénu a že se nadřou budou špinavý a pod. rád jezdim mimo silnici a proto chci jednu ze zmiňovaných motorek. chce to jen jezdit jezdit a jezdit ;-) ....ze začátku jsem byl taky zklamanej že semnou domouš cvičí v terénu, ale po pár ujetých kilometrech jsem ho začal ovládat a začínal jsem to vnímat hlavně na tom že sem nebyl tak ztahanej a že mi kámoči tak neujížděli.
Po silnici nemusim lítat 150km/h stačí mi k rychlému přesunu 140km/h, ale ten jeden válec navíc a hladič je velké plus. A nějakých 225kg u afriky se vůbec nebojim.Tenere má myslim o 18kg míň.

Ale ted je tu taky ta otázka, narval jsem do něj spoustu peněz, jediný co mu chybí tak je za pár tisíc KM výbrus, nebo aspon vyhonovat, jinak je z části po GO, kosmetiskou ztránku raději hodnoti nebudu, tam je těch much trochu víc, možná i nějaký ty masařky :lol:
Wáca

Příspěvekod Spotter.w.m » úterý 27 září 2011, 14:29

No právě pro nás co už jsem do toho stroje něco víc zainvestovali se už nevyplatí pomalu prodávat jedině za 100let jako veterána :lol: to by se mohly vrátit i ty investované finance :lol:
Spotter.w.m

Příspěvekod goalman » úterý 27 září 2011, 18:57

Wáca píše:ta váha u mě nehraje takovou roli, s NX jsem najezdil v terenu hodně a v pohodě měřim 195cm, važim 100kg 2x týdně posilka a 3x týdně trening takže v pohodě.
Kámoš má XRV je asi o dvě hlavy menší a v terenu mu sestačim ani kdybych se pos*al, řikal že na ní má nalítáno už přes 60tis km, samozdřejmě že když se jedem projet tak taky se vymele a nemůže to někdy zvednout, kor když jsou kola do stavu, to je potom pakárna,ale když vidim co ta motorka všechno vydržela, vyjela tak mam jasno, ne:lol:

Jojo, Afrika je prostě Afrika :teacher:
goalman

Bydliště: Kunčice p.O, okr. Frýdek-Místek, kraj Moravskoslezský

Příspěvekod Spotter.w.m » úterý 27 září 2011, 20:24

Až skončím s úpravami na NXku bude lepší jak afrika 8)
Spotter.w.m

PředchozíDalší

Zpět na Vaši miláčci...