Plastová nádrž

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Plastová nádrž

Příspěvekod andrew.rk » neděle 02 říjen 2011, 00:46

zdravíčko, neviem či tu takáto téma ak hej Alfy znova sa ospravedlnujem ale nechce sa mi hladať :D :wink:
chcem sa spýtať mám hondu nx 650 dominator, jazdím na nej víkendovo a berem ju skôr ako enduro do hôr, mám ju na drapoch, bez čísel a jazdím len hory a kopce, svažnice a také cesty ... a je dosť ťažká, a napadlo ma keď do nových motoriek dávajú plastové nádrže či by to nepomohlo aj tejto motorke aby bola o dosť lahšia, čo vy nato ? A ak niekto má, typ a ako uchytil ? .. ďakujem za odpovede

PS: som spokojný s touto motorkou aj ked to neni vodník ale pozor si dávam aby som ju nezadrel, ešte som nezapadol poriadne aby som nevyšiel, ale je dosť váhovo ťažká, keby som ju niečím riadne odlahčil aspon tých 10-20kg tak spokojnosť by bola :wink:
andrew.rk

Re: Plastová nádrž

Příspěvekod mirbubak » neděle 02 říjen 2011, 09:57

jaky jezdíš převod?ja sem nadrž řešil ale bez uspěchu,protože i když tam napasuješ něco jiného tak ti nebude pasovat sedlo nebo ten přechod snadrže na sedlo je to pakaárna,ja zkušal nadrž z xl 600 a nesedí je štíhlejší :roll: :roll:
mirbubak

Obrázky: 0

Příspěvekod andrew.rk » neděle 02 říjen 2011, 11:11

aha, tak vravíš že bez úspechu ? .. aký prevod myslíš ? :O .. rozmýšlal som nad tímto, lebo s moto som spokojný a do nových tipov sa nechcem nejak dávať, lebo len výmena oleja cez tie motohodiny by u mna vyšla sezonne okolo 150E a to furt meniť, ja radšej raz za sezonu vymením a mám pokoj a teraz len víkendovo jazdím chápeš, ale sere ma že je to ťažšie, jediná vec čo ma sere
andrew.rk

Příspěvekod Wáca » neděle 02 říjen 2011, 11:34

:lol:
je tu téma ohledně nádrže od Acerbisu, ale ta stojí cca 7tis...pak je tu téma i ohledně snížení hmotnosti a s tou nic neuděláš moc....jediný co lze vyměnit za lehčí jsou výfuky, jinak všechno okolo jsou zanedbatelný položky
Wáca

Příspěvekod andrew.rk » neděle 02 říjen 2011, 15:11

myslíš že keby som odobral výfuky a dal tam nejaký laďák nový tak by to moc pomohlo ?
a otázka keby som jeden odpojil a spravil koleno a navaril na ten druhý, podla vás by tú motorku to strašne dusilo či by som to ani necítil ? lebo nejaký velký otvor neni na tom výfuku .. ? :?:
andrew.rk

Příspěvekod Wáca » neděle 02 říjen 2011, 16:51

já myslim že to nepoznáš :-)
Wáca

Příspěvekod andrew.rk » neděle 02 říjen 2011, 17:18

aj ja si myslím ,tak to už len nahrabať zo 1200E, toto predať za 800 a kúpiť niečo nové a drbať sa s tím každý tretí víkend a meniť olej :D :?
andrew.rk

Zpět na Vaše postřehy