Nazdar motorkáři vlastním už půl roku Hondu slr 650 po koupi jsem vyměnil olej Repsol Moto Sintetico 4T 10W-40 a filtr a až po výměně jsem se dočetl na motorkářích že plná syntetika není vhodná (velká spotřeba) ale k problému asi po ujetí 1000 km mi začalo trochu močit těsnění pod hlavou u levýho svodu přesně v rohu a motorka bíle kouří po ujetí cca 60 km a víc(v kuse) prostě když se motor hodně zahřeje může to kouřit kuli tomu těsnění nevím jestli kouřila před tím jezdím většinou kolem komína 15 až 30 km tak jsem to zjistil právě až za dýl teď už mám najeto 3000 a teče to docela dost dolíval jsem asi skoro 2 litry (na ty 3000)nevím jestli mám objednávat jenom to těsnění nebo třeba ještě gufera takže za:
1)je třeba u slr sundat motor z důvodu místa pod rámem
2)na co je třeba dávat pozor při rozebírání(zatím jsem u toho jenom čistil karbec nebo by se tady mohl někdo rozepsat třeba jako u tý výměny oleje nebo spojky ty návody jsou geniální
3)díky moc za každou radu a omlouvám se moderátorům ale po zadání výměna těsnění pod hlavou do vyhledávače je to dosela rozkouskovaný a myslím si že když to bude v jednom tématu tak to pomůže nejenom mě
(není třeba se omlouvat, pokud vím tohle téma tu nějak celistvě ještě rozebraný není /rasta/)