Gwynbleidd's Dominator

Odkazy na vaše miláčky na webu. Odkazy na vaše stránky s fotkama, prezentace, apod.

Re: Gwynbleidd's Dominator

Příspěvekod Gwynbleidd » úterý 02 březen 2010, 08:55

Tož na MBX 80 http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=16563 a gumách Mitas E03 jsem tam lítal taky, spíš je problém, že všechny zajímavější trasy jsou v CHKO nebo ještě hůře i rezervace a každá lesní cesta začíná krásnou značkou zákaz vjezdu, nebo ještě lépe - závora

Jinak taky jezdím více po asfaltu, protože na nějaký větší terén nemám gumy a momentálně i ty lesní a polní cesty byly tající uježděný sníh, led a bahno.
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Obrázky: 23

Příspěvekod gyzi » úterý 02 březen 2010, 20:10

kozzy píše:

Ten můj je rok 1999,jo taky se mi zdá ty miniblinkri se mi tam libi víc,když jsem ho viděl tak jsem neodmít,je hodně zachovalej,má nalítáno 25000 km a nějaky drobny,já jsem byl pro něj 5km od domova takže to bylo super ze jsem pro nej nemusel daleko, A předchozí majitel mi ho prodal za krásnejch 39000 kč ,stim že je měněná řetězovka a měněnej zadní kotouč a destičky. Jinak jsem rád že jse ti líbí ,ty svojeho Domíka máš taky pěknýho :wink:

Domino 1999 s 25000km za 39000 kč??? To zní jako sen. 5 kiláků za barákem??? Ti ho prodal strejda né?? :)
Na druhou stranu,jestli ti ho neprodával strejda, tak zadní brzdovej kotouč měněnej po 25000km?? To zní jako špatnej vtip! Nerad bych se kohokoliv dotknul, ale vypadá to, jako že tenhle doncek má naběháno víc než 25t. :( :?

Ten kotouč mi ukazoval,a dal mi ho k tomu,je ještě dobrej,ale chtěl mít jistotu,když ho měl tak ho vyměnil,strejda mi ho neprodával ale bylo to přes kámoše z práce a ten chlápek byl v pohodě dalo se snim domluvit rozumě,když jsme měnili žárovku,tak ty šroubky na tachometru nebyli nijak vorvany,takže jsi myslim ze je to poctivý,když motor šlape v naprostym pořádku a je vše origo,jsem druhej majitel v ČR jinak je z italie.
gyzi

Příspěvekod gyzi » úterý 02 březen 2010, 20:12

Asi jsem měl prostě na něj štěstí :) :wink:
gyzi

Příspěvekod gyzi » úterý 02 březen 2010, 20:14

kozzy píše:

Ten můj je rok 1999,jo taky se mi zdá ty miniblinkri se mi tam libi víc,když jsem ho viděl tak jsem neodmít,je hodně zachovalej,má nalítáno 25000 km a nějaky drobny,já jsem byl pro něj 5km od domova takže to bylo super ze jsem pro nej nemusel daleko, A předchozí majitel mi ho prodal za krásnejch 39000 kč ,stim že je měněná řetězovka a měněnej zadní kotouč a destičky. Jinak jsem rád že jse ti líbí ,ty svojeho Domíka máš taky pěknýho :wink:

Domino 1999 s 25000km za 39000 kč??? To zní jako sen. 5 kiláků za barákem??? Ti ho prodal strejda né?? :)
Na druhou stranu,jestli ti ho neprodával strejda, tak zadní brzdovej kotouč měněnej po 25000km?? To zní jako špatnej vtip! Nerad bych se kohokoliv dotknul, ale vypadá to, jako že tenhle doncek má naběháno víc než 25t. :( :?

jse na něj podívej tady je odkaz viewtopic.php?f=11&t=1061
gyzi

Příspěvekod kozzy » úterý 02 březen 2010, 23:53

to gyzi: Jo je pěknej, vo tom žádná. Takovejhle kšeft bys právě neudělal ani se strejdou :lol: Proto mi to přišlo podezřelí. Jestli je to tak, tak máš štěstí jeko prase (já dal předloni za horší vránu o 10000 peněz víc než ty,a nemyslim si, že to byl špatnej kup). Gratuluju a přeju mnoho šťastných kilometrů :_OK:
kozzy

Obrázky: 18

Příspěvekod gyzi » čtvrtek 04 březen 2010, 22:21

kozzy píše:to gyzi: Jo je pěknej, vo tom žádná. Takovejhle kšeft bys právě neudělal ani se strejdou :lol: Proto mi to přišlo podezřelí. Jestli je to tak, tak máš štěstí jeko prase (já dal předloni za horší vránu o 10000 peněz víc než ty,a nemyslim si, že to byl špatnej kup). Gratuluju a přeju mnoho šťastných kilometrů :_OK:

jo tak to je taky dobrá cena,co je to za rok?,Díky tobě taky přeju štastný kilometry a bez poruch
gyzi

Příspěvekod Gwynbleidd » čtvrtek 02 srpen 2012, 22:30

Tak dneska jsme chtěli s mladou jet na blízkou přehradu, mladá na kole já na moto. Tak si říkám, mám čas, tak to vezmu někde trochu oklikou no a tak 2 km od baráku mně zaujala cestička po které jsem vlastně nikdy nejel a takhle to dopadlo.

477 478

Dodal bych, že to nebylo hezké voňavé blátíčko, ale jakási močka z vedlejšího kravína, takže fakt chuťovka, ale samozřejmě smrdět to začlo, až jsme se do toho zahrabal, ale za to pořádně (na druhou stranu to krásně odstranilo rez z kotoučů a mastnotu ze zadního kola a řetězu).

PS: velké díky rumpalohvi za jeho příjezd (cca 15 km) a pomoc při vytahování, sám jsem s tím ani nehnul jak se to do toho nacuclo
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Obrázky: 23

Příspěvekod rastakvajanasta » pátek 03 srpen 2012, 07:45

:hura: Tak to je libový!
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Příspěvekod strafa5 » sobota 04 srpen 2012, 09:51

No hezky jsi ho tam schoval :)