Misak83 píše:jak říkáš jeden kroužek je na tom šroubku na seřízení bohatosti směsi a v plovákové komoře jsou dva jeden ten velkej na její utěsnění a druhej malej na tom výpustném šroubu úplně dole, zrovna dnes jsem kupoval novej ten o-kroužek na ten štelovací šroub 2.50x1.20 a stojí 0.70 Kč a vůbec se nebojím, že ho benzín rozleptá akorát je určen do 100°C a krátkodobě až 125°C ,ale myslím že to vydrží jako statické těsnění, pak mám ještě 2.60x1 , ten je až do 250°C ,ale už u toho materiálu není napsáno, že se dá použít do benzínu je tam napsáno o alifatických a aromatických uhlovodících a to je benzín také ne? je tu někdo chemik?
Misak83 píše:já jsem ten o-kroužek koupil ale 3x1 je celkem volnej, tak jsem našel, že se dá koupit ještě 2.60x1 nebo 2.50x1.20 tak nevím, kupovali jste ho někdo a jakej rozměr jste koupili?
stand píše:Já si vybrousil 90° stupňový výběh do starého desetníku z roku 60 a funguje to
Má to velkou výhodu, když sem šteloval měl jsem jej pořád v kapse a nikde mi nepřekážel. Myslím, že je tam pořád - ani o něm nevím:)..
MonteCristo píše:Tak to jste mně dostali, plantážníci. Ještě, že doporučené nastavení 2,5 otáček za studena je univerzální a mašina jede
Ať si žere co chce, dosť bolo garáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků