Dík za reakce
Budu to muset asi nejdřív rozebrat a vše změřit abych věděl co objednat.U nás v okolí mají lamely s obložením LUKAS za 1661kč+ocelové lamely LUKAS za 912kč+pružiny LUKAS za 280kč.Dával někdo z Vás i ocelové lamely?Pokud někdo máte chuť reagovat na můj příspevek, rád přivítám jakékoliv recenze na Vámi zakoupené značky spojkových sad(spokojenost se sadou,cena,když bude tak třeba i odkaz na prodejce
)Horší to bude s těsněním protože samotné jsem ho nenašel a sada těsnění stojí ranec-a doufám že ho nebudu potřebovat celé
Nenašel ho samostatné někdo na netu? Někdo tu psal že si ho dělal z těsnícího papíru tak bych prosil jestli si někdo nepamatuje tloušťku papíru.Za dob KSČ jsme si těsnění dělávali tak by se to snad dalo vystřihnout a přidat trošku tmelu.Jinak za všechny rady dík a však já si ještě na nějakou otázku vzpomenu.
zatím čus
http://www.wemoto.cz/bikes/honda/nx_650 ... _-_athena/Teď mi kámoš poslal tenhle odkaz-máte někdo zkušenost?
Tak mi to nedalo a dnes po práci jsem Domino ohřál ,vypustil olej a dal se do rozborky.Po výše napsaném postupu jsem se dostal až k vlastnímu sundání víka a tam jsem se zasekl, protože nešlo od karteru odloupnout.Už jsem chtěl jít z garáže domů s tím že začnu schánět rozumi jak na to.Jak jsem tam tak stál,kouřil a čuměl na TO tak jsem zjistil,že na spodku víka je takový nálitek.Nikdo o něm nepsal a nebo jsem to přehlídnul tak si říkám Radku zkus to.Tak jsem vzal porychtuňk a začal poklepávat a ono to povolilo
Tak do tý doby mi to vycházelo až než jsem sundal přítlačný talíř.Poté jsem zjistil ,že lamela má 3mm,plechová 1,4mm a pružiny 45mm že jsem s rozumama v pr...i Ještě to zkusím přeměřit v sobotu (dřív nemám čas) jestli jsem se nesek a pokud né tak mě nenapadá další postup snad jen dát tam nové pružiny-ty tvrdší jak tu někdo psal aby měly větší přítlak.Pokud máte někdo radu sem s ní budu rád za každou.
Mějte se a čus