Dominator NX 650 - enduro přestavba

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Re: Dominator NX 650 - enduro přestavba

Příspěvekod libor » sobota 27 prosinec 2014, 19:19

Zdravím všechny ve spolek. I já jsem majitelem Dominátora a rád bych se zeptal stran jeho přestavby na toto: pokud sundám plasty z nádrže a masku originál Dominátor a nahradím ji např. maskou Racetech s homologací (http://eshop.motoline.cz/cs/univerzalni ... -face.html), je potom problém na STK?? Kolega mi říkal, že pokud je "éčko" (kód E) na blinkrech, světlech, atd. není problém. Máte s tímto nějaké zkušenosti, nebo na STK vždy vracíte komplet předek originál Dominátor?? Děkuji za odezvu a přeji úspěšný rok 2015!!
libor

Obrázky: 3

Příspěvekod Jaffa » sobota 27 prosinec 2014, 22:20

Ja prosel na STK uplne v pohode s jinou maskou, svetlem, budikama, miniblinkrama, ladakem..malokterej technik vi jak ma dana motorka vlastne vypadat, takze jen omrknout "ecka" na inkriminovanejch vecech a pokud neco vylizene nebije do oci tak to projde..nezapomen spis na lekarnicku.. za tu me jebal..
Jaffa

Obrázky: 25

Příspěvekod libor » sobota 27 prosinec 2014, 23:06

Děkuji za ohlas! Rád bych Dominátora předělal trochu víc do stylu XL 600. Tato klasická endura se mi moc líbí, zároveň mám rád Dominátora, protože je to vylepšená verze (čistě teda subjektivně podle mého mínění) právě XL 600 (kotouč vzadu, motor, atd.) Pokud tedy můžete přidat svoje zkušenosti z STK i další kolegové, kteří máte Dominátora podobně upraveného, děkuji za postřehy! Nerad bych předělal a pak narazil na problémy....
libor

Obrázky: 3

Předchozí

Zpět na Vaše postřehy