Zdravím všechny v horkém létě! Kamarádi/tky, potřeboval bych se poradit. Blíží se termín STK a čím dál víc jsem přesvědčen, že bez kapotáže na Dominátorovi to nepůjde. Koupil jsem jej již bez ní, takže než začnu schánět potřebné díly, začal jsem zjiš'tovat, "jak to tam všechno vlastně drží". Zjistil jsem, že na rámu jsou takové úchyty, které drží "lešení" se světlem a přístrojovou deskou. Přikládám foto rámu (tuto fotku jsem si vypůjčil z internetu, nejsem jejím autorem, to uvádím k vůli autorským právům...)pro názornost.
Následuje obrázek mého krku řízení - já tam ten držák vůbec nemám....!?
A teď dotaz - bude originál světlo s panelem přístrojů + boční plasty držet na Dominátorovi bez oněch úchytů? Četl jsem tu mnohokrát diskuze a tudíž vím, že jsou tu lidé velmi šikovní a zruční - může někdo poradit, jak ony držáky na krk řízení přidělat? Svařování nepřichází v úvahu - jednak je blízko číslo rámu, jednak nemám ani trochu té barvy. Neexistuje nějaké lepidlo na kov - které by nahradilo svařování a bylo dostatečně pevné? Nebo napadá někoho nějaká jiná možnost? Napadlo mne, držáky tam našroubovat (udělat závit do krku řízení) - zase je to ale nádrž na olej....Bylo by možné ony úchyty alespoň přeměřit - rozteč a polohu?
Děkuji za případnou ochotu pomoci a to i dobrou radou! Vypadá to, že jsem asi dojezdil.....