Zanechte pánové spekulací jsem tam já..
Opravdu vyjel z brány barrandovských studií(bydlí tam-kluci mu tam pak vezli podřenou R1), buď viděl bandu motorkářů a šel se frajeřit(byla tam i kamera) a nebo byl zaplacenej, aby tam udělal rozruch a následně se mu to nepovedlo-bohužel pro něj, bohudík pro TvNOHA.
Všichni jsme se chovali dost slušně, on tam projel jednou to byla kamera zády a zachvíli podruhé kamera přesně jeho směrem-myslím že tam i na pár vteřin zastavil.. (dál už to znáte)
Celou dobu co tam jezdil vytáčel motor se spojkou rychle se rozjížděl prostě dělal rambajs jak jen to šlo (proto ty spekulace že byl zaplacenej ale ne za pád, ale za bordel který tam měl dělat když se jinak ty ostatní a zlí motorkáři chovali slušně..)
Samotný pád (rychle se rozjel zaspojčil zadní kolo ho předběhlo, ubral plyn pak se mu to kolo kouslo a už se "kutálel") - jinak má rozlámanou klíční kost a myslim, že bude muset chodit kanálama protože se vysekat kolem půl sedmé večerní a hned ten samý den být v hlavních zprávach se hned tak někomu nepovede.
Pro ty co mne nepoznali tak na odkazu od baryho pusobim poněkud roztěkaně, protože koukám po lidech jestli už někdo volá rychlou
Jo tady odkaz na celý přízpěvek z Tel. Novin
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=18.07 ... 38v=141228