KOUPILI BY JSTE Si DOMINÁTORA

Sem přijde všechno, na co neexistuje žádná rubrika.

Příspěvekod rastakvajanasta » středa 26 březen 2008, 13:44

S jednoválcem je sranda, proto Domino. Přemýšlel jsem taky o XTéčku, ale Dominátor je kompromisnější, lze s ním jezdit pohodlněji i po silnicích. Koupil bych si ho znovu, hlavně kvůli váze. jezdím hodně terén a těch 153kg suchých (tj. nějakých 160kg s olejem a trochou benzínu), je asi tak limit, nedovedu si představit, že bych se v lese vláčel s dvoumetrákovou nebo ještě těžší mrchou.
Už ho taky neprodám, nevyplatilo by se to. Dal jsem do něj dost peněz a ještě dám,vím v jakým je skutečně stavu, tak nějak jsme spolu srostli. Víc jak 40k by mi za něj stejně už dnes nikdo nedal (vzhledem ke stáří a naj. km; a stahovat tachometr je mi trapný), takže už se mnou zůstane 8) i když do budoucna plánuju přikoupit něco novějšího a čilejšího :oop1:
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Příspěvekod Standa » středa 26 březen 2008, 14:28

to: serzino
Dobře to máš promyšlené a zmapované :)

Já mam SLRku jako první pořádné moto,
Jsem s ní spokojen, pro mé potřeby je absolutně ideální,
ale na dlouhé cestování by se mi líbylo mimo AFRIKY také nové
XTZ tenere 2008

Obrázek

Hlavně se mi líbí systém levných plastů po pádu prostě odšroubujete, zahodíte a našroubujete nový.
Jen to přední světlo :roll:
Standa
Site Admin

Obrázky: 138

Příspěvekod pumix » pátek 05 září 2008, 21:57

Ne vícekrát už ne... max 2 roky a pak ho poslat do světa, ale to není jen dominátor , ale všechno... Dnes už nic nevydrží tak jako dřív...
pumix

Příspěvekod vpicha » středa 17 září 2008, 21:21

Tak, pořídil jsem si Afriku, ročník 1998. Mám už na ní najeto 1500 km, je to skvělá motorka. Ale Dominátor zůstal doma. Nějak jsem se s ním nedokázal rozloučit a když syn udělal papíry na 25 kW, bylo rozhodnuto. Dal jsem nainstalovat škrtící sadu a prohání jej syn. Naposledy jsme vyjeli spolu na vyjížďku 120 km, paráda.
vpicha

to pumix

Příspěvekod karbi » pondělí 22 září 2008, 11:24

nejak nerozumím tvojí odpovědi? max dva roky a pryč?? zřejmě myslíš dnešní nový motorky.... potom dotaz, kde se dá koupit nový domino ?? dneska se prodávaj deset a víc let starý a v pohodě jezdí, podle mě když se majitel stará, tak jezdí celkem v pohodě. když na to sere, tak se to za pár let sere
karbi

Příspěvekod rastakvajanasta » pondělí 22 září 2008, 17:04

Taky bych řekl, že stroj vydrží podle toho, jak se o něj člověk stará. Bez údržby nejezdí nic, ani kolo. Můj doncek je pěkně starej dědek, viz foto, jezdí jak splašenej a ještě dlouho bude, samozřejmě s patřičnýma investicema.

Obrázek

Mimochodem nedávno jsem našel na netu chlápka, co najel se starou XT600Z 288000km ;-) - a stále na ní jezdí, tomu říkám věrnost
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Opět Domino?No jistě!

Příspěvekod stihll » pátek 20 březen 2009, 05:52

Zdar chlapi!První mé Domino mělo rok narození 1991-klasika modrá tmava-světlý rám,silnější verze-jela jako buh!Nebýt jednoho mého kamaráda kterému jsem to pujčiltak ho mám dodnes!Za rok a pul 17 000km a kromě běžné udržby v pohodě!Motku jsem prodal,koupil prej skoro prej cestovní enduro TDM 850 4TX.Ha kecy,ta motorka se jenom tak tváří!Rok a pul a jela do světa-je to spíše na cestování a má raději asfalt.Teď vlastním zase a opět skvělé Domino 1998 obuté na Mitasech E-09 a je to fakt skvělý.Jezdím vesměs jenom jeden den v týdnu a na Dominu nemusím hltat kilometry,stačí na vyřádění 3-4 hoďky a jsem o.k. a teda i k.o.ale spokojenej!Poslouchám kámoše co furt brečej že nemaj na novou gumu a řetězovku a svíčky a že to žere a furt nějaký vesměs finanční problémy s motorkama-to já jsem v poho-mitaska zadní-1150,-KN filtr 750,-řetězovka od D.I.D i s prací 3 500,- a spotřeba -poho do 5l,palba 6.5l a umí i 160km/h.
stihll

Příspěvekod Standa » pátek 20 březen 2009, 09:41

Kuwa tvuj příspěvek v 04:52, to bude určo nějakej rekord fóra :lol:
Standa
Site Admin

Obrázky: 138

Předchozí

Zpět na Aneb co se nikam nevešlo - diskuse a další činnosti...