Karburátor-teče benzín z přepadu

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Příspěvekod Renegade » pondělí 23 březen 2009, 22:11

:D jj, taky jsem se s tím trápil... použij hrubou sílu... zvenku ji zmáčkni a napasuj ji dovnitř...... a zpátky půjde ještě hůř... pokud ji nenahřeješ v horké vodě, tak ji tam nedostaneš :) a kor jestli to děláš v studené garáži... hodně zdaru... chce to cvik

teď mě napadlo. nahřej ji fénem, nebo horkovzdušnou pistolí... to určitě pomůže při jejím vyndávání...
Renegade

Příspěvekod Pecold » úterý 24 březen 2009, 10:11

No já to dělal včera...
Připadlo mě nakonec jednodušší odšroubovat ty tři šroubky co drží airbox a oddělat baterku bo ta má guma se tvaří na zmáčknutí tak, že by mohla i prasknout jak je tvrdá.
Jinak jsem na poprvé karburátor vydělal, rozdělal a dal zpátky za dvě hoďky 8) (přiznávám, že moto byla bez sedla). A myslim, že jsem to rozdělal celkem zbytečně, protože jsem žádný bordel neobjevil.
Naposledy upravil Pecold dne čtvrtek 26 březen 2009, 11:12, celkově upraveno 1
Pecold

Příspěvekod MacNamara » úterý 24 březen 2009, 10:20

Tak jsem to včera do půlnoci páchal. Nakonec jsem to udělal. Ta guma šla blbě ale i bez nahřátí jsem ji dostal dovnitř a potom zpátky. Zpátky to kupodivu šlo rychleji než dovnitř. Dneska jsem motku natočil a ona běžela.Paráda. Bordelu tam bylo dost.Samá rez a pěkně usazená a zatvrdlá. Tak jsem to všechno vyčistil-všechno okolo bylo takový žlutý. Trysky profoukl a hlavně ten ventilek co zavírá přítok benálu u plováku. No nechtěl bych to ale dělat znovu. Nejvíc jsem se navztekal s nasunutím hadičky přepadu na dně karbecu. Já ji tam nedal a dával jsem ji tam nakonec-porod. Díky všem za rady.
MacNamara

Příspěvekod Renegade » úterý 24 březen 2009, 10:23

Ono záleží kde jezdíš.... :-) a docela dobře se to pozná pokud to občas samovolně chcípne... to nasaje bordel a na chvýli ucpe trysku... po vyčištění mi to přestalo dělat... a zlepšil se průběh motoru... nekolísají otáčky atp... pokud to nic nedělá, tak bych karbec taky zbyteně nerozebíral...
Renegade

Re: Karburátor-teče benzín z přepadu

Příspěvekod gallex » úterý 06 květen 2014, 21:44

vydim ze je to davna debata ne tece nezin z obou hadicek co jsou dolu pod motor jedna je na pravo a druha pres takove Y az dolu ??? nevim co delat odkalovaci sroub dotahlej a kdyz nastartuju tak to porad zdecha ? :please:
gallex

Re: Karburátor-teče benzín z přepadu

Příspěvekod jakre280 » úterý 06 květen 2014, 22:03

Zkus vyndat karbec a odšroubovat spodní misku, kam teče benzín, bude něco s plovákem, kterej nezavře benzín co jde s nádrže, proto ti to pořád teče a přehlcuje se směs a nejede to.
jakre280
ČLEN KLUBU

Obrázky: 1

Předchozí

Zpět na Vaše postřehy