Jižní Čechy

Sem všechny výlety z naší republiky.

Jižní Čechy

Příspěvekod Alfik » sobota 25 duben 2009, 20:18

Koukám,že buď Dominátoři nikde moc nejezdí,nebo se nikdo nechce chlubit.Tak se budu chlubit já a přispěju se svou troškou do mlýna.
Dnes jsem si dal jednu rychlou jízdu na jih Čech,určitě to všichni znáte.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Toto je onen slavný kravín
Obrázek
Toto ovšem není Vencovo Konopníkoic motorka,je moje:
Obrázek
A na závěr pár hesel:
Obrázek
Obrázek
Faráře Otíka ani Kelišovou jsem neviděl,ale stálo to za to a doporučuji všem se tam podívat. :wink:
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod luboshd » sobota 25 duben 2009, 20:26

Také se pochlubím byl jsem tam o Velikonocich....Obrázek
luboshd

Příspěvekod rankon » neděle 26 duben 2009, 11:34

Byl jsem tam několikrát, naposled loni při srazu,ale takovej cirkus tam nebyl;mluvil jsem na návsi s jednou pani která se též krátce objevila ve filmu, a z toho co říkala mi bylo docela smutno; ze slávy trilogie těží akorát okruh "VIP"lidí ponejvíce z Prahy a Plzně,někdy až otravný zájem turistů jde místním už na nervy;jméno Hoštice zná sice díky zdařené trilogii kdekdo,ale samotné obci to nepomohlo;není tam ani obchod,pro chleba musí do Strakonic či do Volyně,starousedlíků je tu pramálo a to starší lidé, poněvaž byla to zemědělská obec a většině lidí tu obživu zajištovalo to JZD ze kterého si dnes bůhví který zlatokop dělá dle mého názoru velmi lacinou srandu aby přilákal turisty(věřím že s tímhle nemá Troška nic společnýho,mladí lidé odešli za prací dávno do měst a chalupy dnes užívají cizí "pracháči".Hospoda která je velmi pěkně udělaná zažívá boom přes letní sezonu zbytek roku prý bude zavřená že by se neuživila.Přezevšechna tyto negativa je tam krásná příroda i samé Hoštice byt dle mého názoru komerčně zneužívané ale když mám tu možnost a jedu okolo rád se tu stavím.
rankon

Příspěvekod Alfik » pondělí 27 duben 2009, 07:52

Jo máš pravdu,je to ,,komerční vesnice".Já tam byl jednou v zimě když jsme se vraceli z hor a ve vsi nebyla noha.Teď je tam turisťáků spoustu,když je ,,stodola Michala Tučného" tak taky a jediný,co z toho ta vesnice má,je parkovný na návsi(pokud tam někdo zaparkuje).
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod rankon » pondělí 27 duben 2009, 17:38

Jsem rád že to vidíme podobně ;je to škoda ale asi nutné zlo ,nicméně jižní čechy a šumava nikdy nezklamou a jezdím tam rád.
rankon

Re: Jižní Čechy

Příspěvekod button » sobota 20 únor 2010, 20:09

Jen jezděte chlapci k nám na jih :D Je to tu skvělé. Jo s tim JZD máte pravdu jen silní jedinci přežili a nemůže za to nikdo jiný nežli naši poslanci. :(
button

Zpět na Česká Rebublika