stepan.6

Odkazy na vaše miláčky na webu. Odkazy na vaše stránky s fotkama, prezentace, apod.

Příspěvekod praporčík » středa 20 květen 2009, 13:50

No já abych to neměl tak bachratý a měl jsem blinkry vidět jsem je šoupnul ke spztce a jsem uzší :wink: fotku nemám neumím to sem dát
praporčík

Příspěvekod kozzy » čtvrtek 21 květen 2009, 23:54

Ty kufry mi z fotky přijdou dost brutální, až se mi nechce věřit, že při obou namontovaných kufrech motorka měří vzadu je metr na šířku.(když jenom šířka samotných kufrů je dohromady 50cm).
Ale víc mě zajímá ten přední blatník. Uvažoval jsem o podobné úpravě, ale trochu se bojim, že se bude motor hůř chladit.Hlídáš teplotu oleje?? Máš s tím nějakou zkušenost?Z čeho jsi blatník použil? Kolik tě stál?
kozzy

Obrázky: 18

Příspěvekod Alfik » pátek 22 květen 2009, 07:03

Za předpokladu že má jeden kufr 50 cm,tak celková šířka vychází na minimálně 150cm,páč od blinkru k blinkru je taky 50cm.Alespoň teď jsem to naměřil.Ale uznávám že se tam vejde asi dost věcí a dá se předpokládat že je to vodotěsný(alespoň proti dešti).
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

kufr

Příspěvekod stepan.6 » pátek 22 květen 2009, 10:55

No podle fotky to nevypadá ale je to tak jsem široký cca 100-105cm kufr má 25cm. Ale budu ho předělávat na 20 a hlavně ho musím odlehčit váha mě trápí víc než těch 25cm kdyby byl tenhle lehčí tak to neřeším a nechám přidělat druhý ale kufr nemůže vážit skoro stejně co obsah říkám skoro ještě jsem vše nevážil. No jinak věc se má tak že kámoš ho udělal beze mě já ho pak dostal jestli je to ono, ještě někdy v zimě jsme se bavily o rozměrech ale dohoda byla taková že vyrobíme něco z kartonu abych měl lepší představu jak to bude vypadat na motorce no ale chtěl jsem rám udělat z nerezových L profilů ale max.1,2 mm tl. a k tomu přinýtovat ten hliník. To by snad nevážilo tolik, tohle jsou normální masivní ocelová Lka v komaxitu. Nejhorší je že vím kolik to dalo práce a teď mu budu muset říct že takhle ne.
stepan.6

blatník

Příspěvekod stepan.6 » pátek 22 květen 2009, 11:50

No přední blatník je historka sama o sobě no když jsem koupil doncka tak už ty úchyty byly naprasklé no a jednoho dne se prostě vylomil a vletěl mi do předního kola no ale ustal sem to tak sem to opravil úchyty poslepoval a dal vetší podložky no a nahoře sem to provrtal blatník i to železo a sešrouboval ale to vydrželo asi 14dní pak rupnul prostě celý tak sem si řek že už tam origo nechci že tam dám klofák ale při mém štěstí se to stalo v pátek večer a já měl domluveno na sobotu vyjížďku. No a ten patek večer se vracím domu s blatníkem přivázaným na zadním nosiči no a pak sem projel malou louží no vše letělo přesně na bradu pod helmu tak sem si řek že za deště to musí být bezva tak kde s sobotu ráno koupit nějaký tan blatník no nakonec sem ho sehnal ačkoliv tento krám nemám rád v bikerscrown no instalace proběhla docela rychle akorát sem musel hodně laborovat aby to nedřelo o padací rám pak sem to ještě asi dvakrát tedy upravoval protože sem to udělal tak že to nedřelo o padací rám ale při skocích si lehce škrtl o gumu ale fakt jen lehce tak sem si tam hrál se skonem nemýt tam padací rám tam je tam na první pokus. Jinak je to přesně tento http://www.bikerscrown.cz/produkt4140.html
No jinak sem koupil bez děr ty sem si tam udělal podle potřeby a blatník jsem vypodložil válečkami které sem vyrobil z trubičky aby se nelámal náhon tachometru a potom abych dohnal sklon aby neškrtal ani o kolo ani o padací rám. No ale když dám plný rejd tak na jenu stranu to trochu šponuje ten náhon tachometru. Jinak teplotu oleje zatím neměřím ale nemyslím si že tímto konkrétním blatníkem se sníží chlazení motoru. Aspoň nepozoruji žádné změny.
stepan.6

Předchozí

Zpět na Vaši miláčci...