Karlovarsko

Sem všechny výlety z naší republiky.

Karlovarsko

Příspěvekod Alfik » sobota 08 srpen 2009, 18:58

Bohužel nemám z této dovolené a tohoto místa fotky.Narazil jsem na dovolené(dnes jsem se vrátil)na krásné zatáčky v Karlovarském kraji a to např. na trase Bečov nad Teplou-Mariánské Lázně.Krásný povrch,délka asi 10km.Další jsou v okolí Lokte a člověk který nás ubytovával mluvil ještě o směru k Nejdku.Bohužel jsem tam nebyl na Domině,ale možná to ještě letos stihnu.Jestli ne,tak příští rok na jaře. :-bay
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Re: Karlovarsko

Příspěvekod mik36 » pátek 28 srpen 2009, 21:16

Jo u nás jsou hezký trasy, kdybych věděl že tu jsi tak bych tě po nějakých protáhl.
mik36

Příspěvekod Alfik » neděle 30 srpen 2009, 08:30

Tak to ti pěkně děkuji a asi bychom si moc nepojezdili,já tam byl autem a ještě ke všemu s rodinou.To by nebyla žádná zábava.Ale počítám s tím že se tam dojedu podívat s Dominou.Možná by stálo za zvážení dát to jako návrh na sraz Dominátorů 2010.V okolí určo budeš znát nějaký hezký,klidný,levný kempík.
Alfik
Moderátor

Obrázky: 1

Příspěvekod mik36 » neděle 30 srpen 2009, 10:04

TAk to sorry. Já myslel že jsi to objevil na mašině. Přímo o nějakým levným kempu nevím, protože mě to vlastně v mém okolí nikdy nezajímalo. Musel bych hledat. A už jsem přesedlal na V Strom. Sem se na vás chodím občas kouknout jak žijete. Včera vyjíždka s batůžkem pom okolních kopcích okolo 260 km. To bych na Dominu nedal. Už se ozývá tělo občas a chce to svoje pohodlí. :)
mik36

Zpět na Česká Rebublika