Zdravím všechny,
více hlav více rozumu a názorů. Koupil jsem letos Dominátora r.v.1992, motka v pěkném zachovalém stavu. Drobnosti jsem vychytal, ale zlobí mě jedna velká mucha a s tou nemůžu hnout. Motka jezdí jak drak a je schopna ujet 150 km v pohodě a pak najednou mi za jízdy zhasne motor. Odřadím na neutrál, nastartuji bez problémů a jedu. Někdy mi toto udělá několikrát po sobě v rozmezí 1 km a jindy zase najezdí bez problémů 50 km a potom zas zhasne. Prostě zhasíná velice nevyzpytatelně. Měl jsem ji týden v servise tam proměřili kde co, najezdili 150 km a nic. Motorka je prý v pořádku. Sednu na ni ujedu 20 km a z toho mě 4 krát zhasne. Karburátor byl třikrát rozdělaný a čištěný a nádrž vypuštěna a zkontrolován palivový kohout vše OK. Ještě jsem vysledoval, že když motor zhasne hlavní světlo svítí. Borci v servisu si s tím nevěděli rady, že neví kde mají hledat chybu. Čidlo na stojan je v pohodě. Můj názor je takový, že chyba bude v motoru a to ve snímači volnoběžných otáček. Pokud jste se někdo setkal s něčím podobným dejte vědět.
Zdravím Ječma.