DOKLADY DOMINÁTOR

Užitečné rady, o kterých byste měli vědět - silniční zákon, první pomoc, dopravní předpisy v okolních státech, apod.

DOKLADY DOMINÁTOR

Příspěvekod gyzi » úterý 16 únor 2010, 21:37

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kde přepsat v TP kw na Hondě NX65O Dominator,bez uzavření (snížení výkonu),potřeboval bych to z 33kw na 25kw přepsat v TP.Nevíte jestli to někde dělaj? Děkuji předem za odpověď
gyzi

Re: DOKLADY DOMINÁTOR

Příspěvekod Renegade » úterý 16 únor 2010, 21:55

Dělá se to tak, že si normálně v hondě zaplatíš kit včetně montáže, ale oni ti ho tam nenamontují, aby jsi ho zase nemusel vymontovávat... takhle se to dělá běžně... ale musíš jim zaplatit práci... teď přesně nevím kolik to stojí, ale čítám kolem pěti tisíc včetně práce max....
Renegade

Příspěvekod gyzi » úterý 16 únor 2010, 22:00

Renegade,máš pravdu,stojí to 5000kč dneska jsem tam volal ale řekli mi že to musí i uzavřít,ale tak zkusit bych to mohl,takže když si zajedu do hondy a zaplatim jim práci tak potom mi to normál přepíšou?
gyzi

Příspěvekod Wáca » úterý 16 únor 2010, 22:12

kámoš platil myslim 6500,- díly na snížení na 25kw ( sací hrdlo mezi karbecem a válcem + zadní rozetu) + práce
...a jestli ti to tam namontujou nebo ne, záleží si myslim na pracovníkovi
Wáca

Obrázky: 0

Příspěvekod Mefisto » středa 17 únor 2010, 23:28

Jak říká Renagade,musíš do Hondy a tam se s nima domluvíš,nechával jsem si to dělat v Hondě v Českých Budějovicích a platil jsem 4500 s tím že jsem zaplatil díly (který mi leží dodnes doma :D ) a nějakou tu práci :wink:

Záleží taky na tom jakej rok výroby máš Dominika :wink:
Mefisto

Příspěvekod Gwynbleidd » čtvrtek 18 únor 2010, 09:31

Sorry za :offtopic: , ale nemohl bys vyfotit tu přírubu na 25 kW když ji máš doma? Zajímalo by mně jak vypadá zevnitř abych mohl porovat s mojí. Díky moc.
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Obrázky: 23

Příspěvekod Bago » čtvrtek 18 únor 2010, 10:00

Já jsem ten uzavírací proces absolvoval, vychází to na cca 6000 s prací (+- autobus - může se lišit v jednotlivých dealerstvích)
Škrtící kit se skládá z příruby karburátoru a zadní rozety(tuším +2 zuby) - proto je dokonce paradoxně dražší než třeba na Transalpa, kterej je dvouválcovej- nerozumím moc tý rozetě, ta stejně výkon nijak nemění - ale budiž.
Jinak ta příruba vypadá zvnějšku úplně stejně - jen je na ní vyražen nápis ,,25kW" - a zevnitř je její průřez o něco zmenšený - odhadem tak o 25% oproti originálu.
Jinak se dají škrtit pouze modely 1997 a výše (vyrobené v Itálii).
Bago

Příspěvekod Mefisto » čtvrtek 18 únor 2010, 13:45

To Bago: JJ,škrtit se dají pouze modely od 1997 jak říkáš,já mám totiž v papírech rok výroby 97,ale podle čísla rámu je to 1995

To Gwynbleidd: JJ,klidně ti jí vyfotím :wink:
Mefisto

Příspěvekod gyzi » čtvrtek 18 únor 2010, 20:34

Jo jo přesně tak,je to na deleřích,já to budu nechávat dělat v Českých Budějovicích a tam mi řekli že stojí díly 3500Kč a 1500 práce,takže to vyjde na těch pět tísíc a prej to neni ještě tolika,na horneta to prej stojí 28000Kč to uuzavření.Já mám rok výroby 1999
gyzi

Příspěvekod Renegade » pátek 26 únor 2010, 15:10

A co takhle si ty díly prodávat mezi sebou - kupující ušetří a prodávajícímu se vrátí z části náklady - když to leží doma, tak proč ne.... A v Hondě si domluvit jen práci... jde o to, jestli budou chtít... oni mají totiž na díly taky docela veliký přirážky... ale za zkoušku by to stálo...
Renegade

Příspěvekod Mefisto » sobota 27 únor 2010, 00:58

Renegade: To by bohužel nešlo,protože potvrzení o seškrecí ti vystaví až na základě faktury o koupi dílů a jejich montáži :wink:
Mefisto

Příspěvekod gyzi » sobota 06 březen 2010, 14:56

Mefisto píše:Renegade: To by bohužel nešlo,protože potvrzení o seškrecí ti vystaví až na základě faktury o koupi dílů a jejich montáži :wink:

Tak jsem dnes byl v honde zaplatim díly a práci a do TP mi to přepíšou úplně normálně aniž by mi je montovaly na moto,takže nemusím vézt motorku 70km pryč jenom jsem tam odvez papíry,a ty jsi oskenoval,prej to bude trvat týden až 14 dnů
gyzi

Příspěvekod gyzi » sobota 06 březen 2010, 14:58

Bago píše:Já jsem ten uzavírací proces absolvoval, vychází to na cca 6000 s prací (+- autobus - může se lišit v jednotlivých dealerstvích)
Škrtící kit se skládá z příruby karburátoru a zadní rozety(tuším +2 zuby) - proto je dokonce paradoxně dražší než třeba na Transalpa, kterej je dvouválcovej- nerozumím moc tý rozetě, ta stejně výkon nijak nemění - ale budiž.
Jinak ta příruba vypadá zvnějšku úplně stejně - jen je na ní vyražen nápis ,,25kW" - a zevnitř je její průřez o něco zmenšený - odhadem tak o 25% oproti originálu.
Jinak se dají škrtit pouze modely 1997 a výše (vyrobené v Itálii).

Bago prosimtě na tej přírubě která je na donckovy už od výroby je vyraženo 32 KW,nebo neni??a jestli by jse tam dalo na tu přírubu která je na moto od začátku vyrazit těch 25 KW ?,jestli je to na nějakym dobrym miste
gyzi

Příspěvekod jakre280 » sobota 06 březen 2010, 15:21

Gyzi píše
Bago prosimtě na tej přírubě která je na donckovy už od výroby je vyraženo 32 KW,nebo neni??a jestli by jse tam dalo na tu přírubu která je na moto od začátku vyrazit těch 25 KW ?,jestli je to na nějakym dobrym miste

Na přírubu si můžeš vyrazit co chceš, ale dokud to nemáš v papírech je ti to na nic.
jakre280
ČLEN KLUBU

Obrázky: 1

Příspěvekod gyzi » sobota 06 březen 2010, 15:30

jakre280 píše:
Gyzi píše

Na přírubu si můžeš vyrazit co chceš, ale dokud to nemáš v papírech je ti to na nic.

Právě v papírech to už mám,tak jsem se chtěl zeptat jestli to de vyrazit na tu originál,nemohl by jsi mi poslat foto nebo aspon odkaz abych vyděl jak ta příruba vypadá,Díky
gyzi

Další

Zpět na Rady