Gwynbleidd's Dominator

Odkazy na vaše miláčky na webu. Odkazy na vaše stránky s fotkama, prezentace, apod.

Gwynbleidd's Dominator

Příspěvekod Gwynbleidd » neděle 28 únor 2010, 19:26

Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Obrázky: 23

Re: Gwynbleidd's Dominator

Příspěvekod Mefisto » neděle 28 únor 2010, 22:03

Pěknej,co je to za rok ? Mám stejný plasty,ale jiný vejfuky :w1/:
Mefisto

Příspěvekod Gwynbleidd » neděle 28 únor 2010, 22:38

Rok 93, tyhle plasty se dělali od 92 do 93 možná 94. Do roku 93 by měly být v originálu tydle laufy od 94 začaly ty stříbrně chromované. Je možné, že se pletu, když tak mně někdo opravte.
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Příspěvekod Mefisto » neděle 28 únor 2010, 22:41

Já mám 95 a mám stejný plasty,ale vejfuky jiný :wink:
Mefisto

Příspěvekod gyzi » neděle 28 únor 2010, 22:43

Pěknej Domík
gyzi

Příspěvekod Gwynbleidd » neděle 28 únor 2010, 23:49

TO: Mefisto: Ten tvůj je fakt nádhernej, jak z fabriky, to je renovace, nebo to měl někdo jen jako okrasu v obýváku? Kola máš taky ty zlatý, tak jsou asi měněný laufy, nebo možná i naopak plasty a kola. ne?

92-93: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nx650_dominator%2092.htm
94-95: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nx650_dominator%2093.htm

Jinak ta červená varianta je super, kdyby byla v době kdy jsem Domino kupoval k mání a ještě ve stavu toho tvojeho, tak bych po ni hned skočil, ale byl jen jeden v červené a to daleko a strašně dorasovaný. Jinou variantu kapot bych nechtěl, ty staré vypadají moc staře a takový nedotažený dojem a ty novější kapoty 96+ vypadají zepředu tak nějak divně, ty zapuštěné blinkry dělají takový fajný mohutný předek, se mi zdá.

Jestli se můžu zeptat, kolik si za něj dal?

TO: gyzi: Díky
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Příspěvekod Mefisto » pondělí 01 březen 2010, 00:14

Díky za chválu :banana:

Není to renovace,ani to neměl nikdo v obýváku :D Malý kosmetický vady má ,byl zřejmě padlej na pravou stranu,ale né za jízdy,protože všechno je zdravý akorát pravej boční plast je opravenej a to dost špatně,takže na něm praská barva :( A ještě ten přední plast kolem světla je ulomenej,takhle jsem to zakamufloval já :D

Bylo s ním dost práce,než jsem ho dohnal do tohoto stavu,nějaký ty korunky to taky stálo,ale to zase nebylo úplně nejhorší :wink: I když teď před zimou jsem dával do kupy kola a když jsem kupoval v Hondě matky na rozetu,tak jsem myslel že spadnu pod ten pult když mi řekli cenu :D skoro kilo za jednu a 117 jeden šroub na kotouč :D

Ale musel jsem zatnout zuby a koupit,co jinýho mi zbejvalo,dostal nový ložisko se simerinkama do předního kola,novej kotouč,kterej jsem si nechal udělat na zakázku z lepšího matroše a silnější + nový destičky BREMBO,nový duše do obou kol a taky jsem drobet přeleštil dráty,jsou už sice dost chycený,ale docela se mi to povedlo na to jak to vypadalo :wink:

Je to zřejmě nějakej zvláštní model,původ je švýcarsko a v TP je rok 97,ale podle čísla rámu je to 95 :)

Jinak dal jsem za něj 55 000 Kč cca před třemi roky a jel jsem pro něj přes půl republiky :D
Mefisto

Příspěvekod Gwynbleidd » pondělí 01 březen 2010, 01:44

Když je v papírech 97, rám 95 a plasty 93, tak je možné, že je to třeba skládačka z více motorek, nebo něco takového. Protože třeba výfuky, motor (alespoň podle barvy a zachovalosti elexování) vypadá na 97, kdežto kola a plasty na 92-93 a rám bude asi těch 95. U motorek je důležité, že jedou a to jak vznikly je celkem fuk, si aspoň myslím.
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Příspěvekod Standa » pondělí 01 březen 2010, 08:13

Nevim jak ve švícarsku, ale třeba v D se do techničáku jako datum výroby uvádí datum první reg. vozidla takže může být veskutečnosti starší oproti datumu prodání.
Standa
Site Admin

Obrázky: 138

Příspěvekod Gwynbleidd » pondělí 01 březen 2010, 15:45

Nejste někdo z okolí Frenštátska?
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Příspěvekod stihll » pondělí 01 březen 2010, 20:52

Gwynbleidd píše:Nejste někdo z okolí Frenštátska?

Taky tam k tobě sem tam zabruslím........................
stihll

Příspěvekod Gwynbleidd » pondělí 01 březen 2010, 21:00

Tož to by jsme se mohli domluvit na projížďce. Nevíš kde se dá v okolí projet se někde po lese (spíše lesní cesty než opravdový terén) aniž bych se strachoval o pokuty?
Gwynbleidd
ČLEN KLUBU

Příspěvekod gyzi » pondělí 01 březen 2010, 22:48

Gwynbleidd píše:TO: Mefisto: Ten tvůj je fakt nádhernej, jak z fabriky, to je renovace, nebo to měl někdo jen jako okrasu v obýváku? Kola máš taky ty zlatý, tak jsou asi měněný laufy, nebo možná i naopak plasty a kola. ne?

92-93: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nx650_dominator%2092.htm
94-95: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_nx650_dominator%2093.htm

Jinak ta červená varianta je super, kdyby byla v době kdy jsem Domino kupoval k mání a ještě ve stavu toho tvojeho, tak bych po ni hned skočil, ale byl jen jeden v červené a to daleko a strašně dorasovaný. Jinou variantu kapot bych nechtěl, ty staré vypadají moc staře a takový nedotažený dojem a ty novější kapoty 96+ vypadají zepředu tak nějak divně, ty zapuštěné blinkry dělají takový fajný mohutný předek, se mi zdá.

Jestli se můžu zeptat, kolik si za něj dal?

TO: gyzi: Díky

Ten můj je rok 1999,jo taky se mi zdá ty miniblinkri se mi tam libi víc,když jsem ho viděl tak jsem neodmít,je hodně zachovalej,má nalítáno 25000 km a nějaky drobny,já jsem byl pro něj 5km od domova takže to bylo super ze jsem pro nej nemusel daleko, A předchozí majitel mi ho prodal za krásnejch 39000 kč ,stim že je měněná řetězovka a měněnej zadní kotouč a destičky. Jinak jsem rád že jse ti líbí ,ty svojeho Domíka máš taky pěknýho :wink:
gyzi

Příspěvekod kozzy » úterý 02 březen 2010, 03:21

Ten můj je rok 1999,jo taky se mi zdá ty miniblinkri se mi tam libi víc,když jsem ho viděl tak jsem neodmít,je hodně zachovalej,má nalítáno 25000 km a nějaky drobny,já jsem byl pro něj 5km od domova takže to bylo super ze jsem pro nej nemusel daleko, A předchozí majitel mi ho prodal za krásnejch 39000 kč ,stim že je měněná řetězovka a měněnej zadní kotouč a destičky. Jinak jsem rád že jse ti líbí ,ty svojeho Domíka máš taky pěknýho :wink:

Domino 1999 s 25000km za 39000 kč??? To zní jako sen. 5 kiláků za barákem??? Ti ho prodal strejda né?? :)
Na druhou stranu,jestli ti ho neprodával strejda, tak zadní brzdovej kotouč měněnej po 25000km?? To zní jako špatnej vtip! Nerad bych se kohokoliv dotknul, ale vypadá to, jako že tenhle doncek má naběháno víc než 25t. :( :?
kozzy

Obrázky: 18

Příspěvekod stihll » úterý 02 březen 2010, 05:17

Gwynbleidd píše:Tož to by jsme se mohli domluvit na projížďce. Nevíš kde se dá v okolí projet se někde po lese (spíše lesní cesty než opravdový terén) aniž bych se strachoval o pokuty?

Já jenom"občas" k vám zavítám a to po asfaltu,mám to celkem daleko -cca 100km a v Beskydech lítat po lesních cestách je hooooodně o držku!!!!Možná tak s hard endurem typu Ktm nebo husy,ale s dominem ee :-no:
stihll

Další

Zpět na Vaši miláčci...