Zběhnul jsem k V Strom 650

Sem přijde všechno, na co neexistuje žádná rubrika.

Zběhnul jsem k V Strom 650

Příspěvekod mik36 » sobota 09 květen 2009, 13:48

Všechny vás zdravím a i když jsem přeběhnul k V Stromu 650, vždy sem nakouknu co se děje nového. Potřeboval jsem něco pohodlnějšího, asi stárnu a bolí zadek, záda a pod. Všem přeji další štastné km v sedle Dominátorů. Ještě se musím trochu pochlubit svým Dlkem.Obrázek
mik36

Příspěvekod rankon » sobota 09 květen 2009, 14:24

Pohodlný to oproti dominu asi bude už kvůli vibracím.Vypadá to pěkně dojed na sraz at to prohlídnem.Hodně km bez starostí přeju :_OK:
rankon

Příspěvekod task » sobota 09 květen 2009, 21:15

Taky se přidávám s přáním hodně kilometrů bez starostí. :lol:
jinák vyučen mechanik-opravář
task
ČLEN KLUBU

Obrázky: 11

Příspěvekod rastakvajanasta » sobota 09 květen 2009, 22:04

Moc pěkná motorka, gratuluju. Když se ti bude chtít, rozepiš se tady o dojmech, v čem a jak je to jiný proti Dominatorovi. Takový srovnání mě vždy zajímá, protože časem budu Doncka taky za něco měnit. Sice půjdu asi do KTM LC4 adv., ale možná si to ještě rozmyslím a koupím něco pohodlnějšího... tak se rozepiš, please :wink:

edit po roce: Mno tak koukám co jsem to tu psal :w1/: Dominatora už neprodám, spíš mu časem pořídím nějakýho většího bráchu, zřejmě Varadero (ceny už jsou teď přijatelný :_OK: ) Jinak STroma máš fakt pěknýho.
Naposledy upravil rastakvajanasta dne středa 12 květen 2010, 11:34, celkově upraveno 2
rastakvajanasta
Moderátor

Obrázky: 40

Re: Zběhnul jsem k V Strom 650

Příspěvekod ghostxx » pondělí 19 duben 2010, 14:07

No na té fotce vypadá luxusně. Tak ať dlouho a spolehlivě slouží. Podle testů a zkušeností na internetu dobrá volba.
ghostxx

Příspěvekod pepiv » pondělí 19 duben 2010, 16:10

Vypadá fakt přenádherně! Taky by mě zajímala případná tvá recenze na ni!
Já kdybych kupoval jinou - jako že NEBUDU, tak bych určitě ale nešel s objemem pod litr, ať už to má válců kolik chce.
pepiv

Příspěvekod mik36 » úterý 11 květen 2010, 23:17

Tak už ho mám rok. Najeto skoro 7000km. Zatím bez jediné závady. Rozdíl proti Dominatorovi - především pohodlí na delší cesty. Dcery za sebou ani necítím a musím se ohlížet jestli jsem je neztratil. S manželkou jsem se na Domikovi mačkal, ted taky naprostá pohoda. Je to 2 vál. takže o dost méně vibrací (seriově závažíčka v řidítkách). A hlavně po delším stání okamžitý start. Přes zimu plná nádrž a vyndaná baterie. Na jaře jsem namontoval bateri, zapnul zap. zabzučelo čerpadlo (stříkačka) a na první pokus po půl roce nastartováno. O něco težší než Domik a ale malé výlety mimo asfalt bez problémů. O 15 KW větší výkon proti Dominu je taky znát a uhání o 106 i ve dvou. Litr ani nepotřebuji. Dokoupil jsem ještě hlavní stojan a MRA kouřové plexi s deflektorem, který ještě lépe usměrnuje vítr, takže při 150km/h naprosto klid.Štelovací přední tlumiče jen šroubovákem(ale stačí i 50desátník) a zadní tlumič také plastovým kolečkem z boku. Tak není problém před jízdou během 1 min. vše přenastavit narozdíl těch matek na těle tlumiče Dominátora. Takže kdo bude chtít měnit někdy Dominátora za cestovnější mašinu, mohu vřele dopručit. Jedinná výtka jsou asi přední tlumiče, které by mohly být ještě tvrdší a mít delší zdvih. Možná by i vyřešily progresivní pružiny a jiný tlum. olej ale ještě jsem nezkoušel. :_OK:
PS. A ještě jedna výhoda, nádrž na 22 l beňálu, takže dojezd skoro 400 km na natankování.
mik36

Příspěvekod mik36 » úterý 11 květen 2010, 23:31

Obrázek
mik36

Příspěvekod mik36 » čtvrtek 13 květen 2010, 19:49

Koukám na mapu a srazík až u slovenských hranic, to s mýma občas bolavýma zádama nedám. Budu se těšit na další někde poblíž. Zatím Ahoj všem majitelům Dominátorů.
mik36

Zpět na Aneb co se nikam nevešlo - diskuse a další činnosti...