Prosba o radu

Sem všechny zkušenosti, vylepšení, problémy apod. (motor, pneu, brzdy apod.)

Prosba o radu

Příspěvekod Onýspirit » úterý 28 duben 2026, 08:33

Ahoj prosím poraďte. Nx650. V neděli jsem normálně jezdil. Dnes ráno sednu ujedu 100m a motor začne cukat a a potom zhasne. Chvilku ho nechám chytne a po dalších 100m se vše opakuje. Dělá to za studena i za tepla. Myslím že by se mělo jednet spíše o palivo než elektriku. Ještě uvedu, že ho mám teprve týden a zřejmě je po delší době s plnou nádrží
Onýspirit

Re: Prosba o radu

Příspěvekod peca » středa 29 duben 2026, 00:23

Toš vitaj. Typoval bych přicpaný palivový kohůt (sítko) v nádrži, hadičku, ventilek v karbu,… . Benzín stihne natéct enom na sto metrů, když počkáš zas neco nateče,… Skus do sklínky odpustit benzín z plovákové komory, ze spodu karbecu by měla jit hadička za stojánek. Povolíš šrůbek na levé straně důle na karbecu. Přístup mezi rámem a černů nádobků (odkalovač oleja odvětrání kliky). Uvidíš jak moc to pochčije. Pokáď bude sítko,… zabordelený, tak celů palivovů cestu rozdělej a řádně vyčisti, vypláchni pořádně nádrž, vyčisti karb.
Hodně štěstí.
peca
ČLEN KLUBU

Obrázky: 106

Re: Prosba o radu

Příspěvekod Onýspirit » středa 29 duben 2026, 06:13

Tak jsem sundal nádrž a kohout se sítkem byl celý obalený bordelem. Bohužel musel ven i karbec...dostalo se to i tam. Vše jsem vyčistil a na hadičku dal filtr. Už jde zase jako buchar. Díky a ahoj všem
Onýspirit

Zpět na Vaše postřehy